Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

Bulmane izstājas no "Jaunā laika"

Par izstāšanos no Jaunā laika (JL) ir paziņojusi Rīgas domes deputāte Laura Bulmane, kas Dienai kā vienu no šīs rīcības motīviem minēja JL nespēju rast sabiedrotos pat valstij grūtā situācijā. Viņa izteica nožēlu, ka partija ilgstoši visu kritizē un vēlētāji vairs netic, ka tā spēs piedāvāt konstruktīvus priekšlikumus.

Iesniegumā JL ģenerālsekretāram Ērikam Škaparam nu jau bijusī JL biedre arī norāda, ka partijā ir vairāki iekšējie grupējumi, no kā var secināt — tiem, kas nav līderu grupā, kura visu nosaka, ir jāieņem pasīva loma.JL līdere Solvita Āboltiņa _Dienai _atzina, ka katra cilvēka aiziešana no organizācijas tai ir zaudējums. L.Bulmanei esot bijis grūti strādāt opozīcijā, bet JL ir izvēlējies šādu ceļu, lai saglabātu savus principus. Ja L.Bulmane bija sarūgtināta, ka trīs dienu laikā pēc iesnieguma uzrakstīšanas neviens no partijas vadības viņai pat neesot piezvanījis, tad S.Āboltiņa domā — būtu bijis labi, ja L.Bulmane pirms izstāšanās pati par to būtu aprunājusies ar partijas vadību.L.Bulmane _Dienai _atzina, ka labprāt kandidētu uz Rīgas domi arī nākamajās pašvaldību vēlēšanās, taču gada nogalē viņa vēlētos vairāk laika veltīt savai ģimenei. Par to, ar kuru politisko spēku startēt 2009.gada 6.jūnijā paredzētajās vēlēšanās, viņa domāšot janvārī un tagad to nevarēja nosaukt. Neoficiāli jau bija izskanējis, ka tā varētu būt LPP/LC.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Notikusi pāreja uz ziemas laiku

Aizvadītajā naktī Latvijā ir notikusi pāreja no vasaras uz ziemas laiku, pulksteņa rādītājus pagriežot vienu stundu atpakaļ.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas