Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Centrāltirgū nopērkamas pirmās meža mellenes un gailenes

Rīgas Centrāltirgū šonedēļ iespējams iegādāties pirmās meža mellenes un gailenes, biznesa portālu "Nozare.lv" informēja Rīgas pašvaldības AS "Rīgas Centrāltirgus" pārstāvji.

Latvijas meža mellenes nopērkamas par diviem līdz trim latiem par litru, savukārt Polijā augušās mellenes var iegādāties par 2,50 latiem par kilogramu. Kā norāda Centrāltirgus pārstāvji, katrs lauksaimnieks un meža velšu vācējs šā gada ražu vērtē atšķirīgi.

Kā biznesa portālam "Nozare.lv" atzina aptaujātie tirgotāji, meža melleņu raža šogad nav sevišķi laba, pie tā galvenokārt varētu būt vainojami laikapstākļi.

Patlaban tirgotāji nelielā daudzumā piedāvā arī jaunās gailenes par aptuveni četriem latiem par vienu litru. Tirgotāji stāsta, ka gaileņu pagaidām mežos nav ļoti daudz.

Tirgū joprojām pieejamas arī Latvijā audzētas zemenes par 1,80 latiem līdz 2,20 latiem par kilogramu, kā arī meža zemenes par 3,50 latiem par litru.

Ķirši un saldie ķirši Centrāltirgū pieejami par 1,50 latiem līdz 2,20 latiem par kilogramu gan no Latvijas, gan arī no Spānijas, Grieķijas un Ungārijas. Pieejamas arī Polijā audzētās avenes par 1,80 latiem kilogramā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas