Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Daudzviet Rīgā izveidojušies sastrēgumi

Otrdienas vakarā daudzviet Rīgā izveidojušies sastrēgumi, tai skaitā Lucavsalas apkārtnē, kur šovakar paredzēts grupas Rammstein koncerts, liecina sastrēgumu karte portālā Balticmaps.eu.

Pašreiz Salu tilta caurbraukšanas laiks pārsniedz piecas minūtes, turklāt sastrēgums izveidojies arī Krasta ielā un uz uzbrauktuves uz Salu tilta Pārdaugavas virzienā.

Tāpat sastrēgums izveidojies visā Valmieras ielas garumā virzienā no Tallinas ielas līdz Lāčplēša ielai, kā arī Lāčplēša ielā no Valmieras ielas līdz Salu tiltam.

Pārdaugavā palēnināta satiksme ir novērojama abos virzienos uz Bauskas ielas pie Ulmaņa gatves, kā arī uz pašas Ulmaņa gatves centra virzienā.

Tāpat sastrēgums izveidojies Uzvaras bulvārī, Raņķa dambī, Slokas ielā, kā arī uz Mūkusalas ielas Akmens tilta virzienā.

Centra pusē sastrēgumi veidojas uz Krišjāņa Valdemāra ielas, Marijas ielas, Eksporta ielas un Kalpaka bulvāra.

Arī citviet pilsētā izveidojušies sastrēgumi.

Jau ziņots, ka šovakar Lucavsalā norisināsies vācu metāla mūzikas grupas Rammstein koncerts, kura laikā Lucavsalas apkārtnē gaidāmi satiksmes ierobežojumi un izmaiņas sabiedriskā transporta kustībā. 

No šodienas plkst.7 līdz 7.augusta plkst.1 Mūkusalas ielas posmā no Akmeņu ielas līdz Bauskas ielai, tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana, kā arī atstātie transportlīdzekļi tiks piespiedu kārtā pārvietoti ar autoevakuatora palīdzību uz tuvāko stāvēšanai atļauto vietu.

No plkst.8 līdz plkst.1 tiks aizliegta kuģošanas līdzekļu tauvošanās un enkurošanās Mazajā Daugavā, kā arī no plkst.15 līdz plkst.1 tiks slēgta kuģošanas līdzekļu satiksme Mazajā Daugavā.

Tāpat no šodienas plkst.23 līdz rītdienas plkst.1 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Mūkusalas ielas posmā no Akmeņu ielas līdz Bauskas ielai. Ierobežojums neattieksies uz operatīvo transportu, sabiedrisko transportu, transportlīdzekļiem ar pasākuma organizatora atļaujām, kā arī iedzīvotājiem un uzņēmumiem, kuri strādā un dzīvo ielas slēgtajā posmā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas