Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Filmēšanas laikā Rīgā ierobežos satiksmi Klijānu, Dzirnavu, Skolas un Hamburgas ielā

Filmas The Good Neighbor filmēšanas laikā Rīgā ierobežos satiksmi Klijānu, Dzirnavu un Hamburgas ielā, informēja Rīgas domes Komunikācijas pārvalde.

Transportlīdzekļu apstāšanas un stāvēšana tiks aizliegta šodien no plkst.12 līdz 4.maija plkst.22 Klijānu ielas abās pusēs, posmā no Klusās ielas līdz ēkai Klijānu ielā 16B.

Apstāšanās un stāvēšanas ierobežojumi būs spēkā no 4.maija plkst.12 līdz 5.maija plkst.22 Dzirnavu ielā, posmā no Skolas ielas līdz Krišjāņa Valdemāra ielai, Skolas ielā, posmā no Dzirnavu ielas līdz ēkai Skolas ielā 1 un Skolas ielā, posmā no ēkas Skolas ielā 9 līdz Dzirnavu ielai.

Savukārt no 7.maija plkst.18 līdz 9.maija plkst.9 apstāties un stāvēt nedrīkstēs Hamburgas ielā, posmā no Lībekas ielas līdz Annas Sakses ielai.

No 5.maija plkst.12 līdz plkst.18 periodiski līdz trim minūtēm tiks ierobežota gājēju un velosipēdistu kustība Dzirnavu ielā, posmā no Skolas ielas līdz Krišjāņa Valdemāra ielai.

No 8.maija plkst.15 līdz 9.maija plkst.6 periodiski līdz piecām minūtēm tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme, gājēju un velosipēdistu kustība Hamburgas ielā, posmā no Lībekas ielas līdz Annas Sakses ielai.

Savukārt no 7.maija plkst.18 līdz 9.maija plkst.9 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Lībekas ielā, posmā no Hamburgas ielas līdz Annas Sakses ielai.

Par filmēšanas norisi ir atbildīga sabiedrība ar ierobežotu atbildību Forma pro films.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona, debesis klās mākoņi un teritorijas lielākajā daļā palaikam līs, bet pēcpusdienā no dienvidrietumiem debesis sāks skaidroties un arī nokrišņi mitēsies,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas