Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

FOTO: Ekspluatācijā nodota jaunā A klases New Hanza biroju ēka

Ekspluatācijā nodota jaunā A klases biroja ēka New Hanza teritorijā, Mihaila Tāla ielā 1. Potenciālajiem nomniekiem jau šobrīd ēkā rezervēti vairāk nekā 50% no kopējās 12 680 m2 iznomājamās platības, turpinoties sarunām par darījumu nosacījumiem un telpu pielāgošanu katram nomniekam

New Hanza birojs būs viena no energoefektīvākajām ēkām Rīgā. Par savu jauno biroju mājvietu to jau izvēlējušies tādi uzņēmumi kā nekustamo īpašumu aģentūra AVER Brokerage, zvērinātu revidentu komercsabiedrība Nexia Audit Advice, finanšu tehnoloģiju uzņēmums ECNG un citi.

Nomnieku vidū īpaši pieprasītas ir telpas līdz 250 m2. Pateicoties New Hanza biroju ēkas formai, katrs telpas kvadrātmetrs ir racionāli izmantojams un dod iespēju nomniekiem piedāvāt telpas sākot pat no 150m2.

Biroju ēkas nomniekiem būs pieejamas plašas un mūsdienu prasībām atbilstošas kopstrādes un socializēšanās telpas kopumā 500m2 platībā, kuras atradīsies koplietošanas virtuve, plaša atpūtas istaba, telpa nelielām konferencēm, vairākas dažāda izmēra tikšanās telpas, atsevišķas darba stacijas, bērnu stūrītis, telpa īsām spēka diendusām, kā arī āra terase. Šādu telpu esamība ļaus nomniekiem efektīvāk plānot nepieciešamā biroja platību un noslodzi, kā arī uzņēmumiem ar nelielu darbinieku skaitu, kuriem ir nepieciešami kompakti biroji, dos iespēju baudīt mūsdienu moderno biroju priekšrocības.

“Esam gandarīti, ka Pillar ieguldīto darbu arvien vairāk novērtē arī nomnieki. Nomnieku atzinība ir būtiska, jo tas veicina ilgtermiņa attiecību veidošanos un savstarpējo uzticību. Mūsdienīgs birojs ir kas vairāk par energoefektivitāti un pārdomātu plānojumu. Tā ir arī vieta, kur tikties ar kolēģiem, smelties iedvesmu, izaicināt vienam otru,” atzīmē ēkas attīstītāja Pillar Capital, AS Attīstības direktors Pēteris Guļāns.

Jaunā A klases biroja ēka Mihaila Tāla ielā 1 atrodas blakus kultūrvietai Hanzas Perons. Tā būvēta atbilstoši BREEAM Excellent standartiem, atbilst tuvu nulles enerģijas ēkas prasībām un jau šobrīd atzīta par ilgtspējīgāko projektu Baltijā.

Biroju ēka Mihaila Tāla ielā 1 sniegs vēl virkni citu priekšrocību, kas būs pieejamas nomniekiem, tostarp minētās kopstrādes telpas, moderni iekārtota recepcijas zona, labiekārtota, daudzveidīgiem stādījumiem bagāta ēkas pieguļošā teritorija, elektroauto uzlādes punkti, kā arī segtas un atklātas velonovietnes, koplietošanas ģērbtuves, dušas un citas.

Biroju ēkas ģenerāluzņēmējs ir Pillar Contractor, kas veica arī projektēšanas darbus, savukārt būvprojekta arhitektūras daļu izstrādāja projektēšanas birojs MARK Arhitekti.

Visa projekta attīstības kopējās investīcijas pārsniegs 30 miljonus eiro. Ēkas apsaimniekošanas pakalpojumus nodrošinās Pillar Property Management.

Pillar grupas uzņēmumi nekustamā īpašuma nozarē darbojas jau kopš 2006. gada. Šo gadu laikā Pillar kļuvis par pilna cikla nekustamo īpašumu attīstītāju, uzkrājot ievērojamu pieredzi un kompetenci visu veidu un mēroga attīstības un būvniecības projektos.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas