Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

FOTO: Kā izskatās par 2,8 miljoniem izveidotais sporta komplekss pie Rīgas 84.vidusskolas

Veidojot jauno sporta un aktīvās atpūtas laukumu pie Rīgas 84.vidusskolas, Lielvārdes ielā 141, kopumā labiekārtota teritorija 5,6 hektāru platībā, informēja Rīgas domē.

Teritorijā ir izveidoti un aprīkoti laukumi skeitošanai, basketbola, futbola, volejbola un tenisa spēlei. Decembrī ir plānots atklāt apmeklētājiem arī hokeja laukumu, ko pēc tam vasarā būs iespēja izmantot skrituļslidošanai. Ir arī īpašs laukums ielu vingrošanai. Teritorija ir iežogota un tajā ir bruģēti laukumi un celiņi gan gājējiem, gan skrituļotājiem. Apmeklētāju ērtībām teritorijā darbosies ģērbtuves, inventāra nomas punkti. Teritorijā ir izvietoti arī soliņi.

Kopējā labiekārtotā platība ir 5,6 hektāri, tai skaitā arī bērnu rotaļu laukumi 3100 kvadrātmetru platībā, 64 x 42 metrus plašs futbola laukums, 288 metrus garš skrejceļš, 271,3 kvadrātmetrus plašs tāllēkšanas sektora laukums, 520 metrus garš veloceliņš, kas piemērots arī skrituļslidotājiem, kā arī citi aktīvās atpūtas laukumi un plašas apzaļumotas teritorijas.

Hokeja laukums, ko plānots atklāt decembrī, būs 60 x 30 metrus plašs.

Diennakts tumšajā laikā teritorija tiks izgaismota. Par kārtību un drošību teritorijā rūpēsies gan pašvaldības policija, gan apsardze.

Jau vēstīts, ka būvdarbus pēc Rīgas domes Īpašuma departamenta pasūtījuma veicis uzņēmums LNK Industries, un līdz šim projektā ir ieguldīti 2,8 miljoni eiro.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Amerikāņu kruīza ceļotāji atgriežas Baltijas jūrā

“Šis bijis grūts laiks Baltijas jūras reģionam, bet ir cerības, ka pakāpeniski atkal atgriezīsimies pie augšupejošas tendences, kā tas bija pirms pandēmijas un Krievijas sāktā kara sākuma Ukrainā”...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas