Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

FOTO: Rīgā durvis apmeklētājiem ver ilgi gaidītais Subway

Rīgā piektdien atklāta pirmā ātrās ēdināšanas ēstuvju ķēdes Subway ēstuve, kas saviem klientiem piedāvās tikai veselīgas un svaigas sviestmaizes, iztiekot pat bez frī kartupeļiem, biznesa portālu Nozare.lv informēja Subway pārstāve Inga Latkovska.

Lēmums par Subway atvēršanu Rīgā tika pieņemts 2013.gadā, kad nāca labs telpu piedāvājums, stāsta SIA Submarine Latvia valdes priekšsēdētājs Aigars Kaugars.

Pirmā Subway ēstuve Latvijā darbu sākusi Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12, telpu platība ir 111 kvadrātmetri, no kā gandrīz trešdaļu aizņem virtuve, savukārt pārējā platība ir paredzēta apmeklētājiem.

Ātrās ēdināšanas vieta darbosies katru dienu.

Jau vēstīts, ka Subway attīstībā Latvijā ieguldīti 100 000 eiro, kā arī Latvijas iedzīvotājiem jaunā ēstuve nodrošinājusi desmit jaunas darba vietas.

Subway Latvijā darbojās īsu laiku arī pagājušā gadsimta 90.gados.

Pēdējo divu gadu laikā Subway Eiropā atvēris aptuveni 500 jaunu restorānu gadā, savukārt nākamgad uzņēmums Eiropā plāno atvērt no 800 līdz 1000 jaunu tirdzniecības vietu.

Patlaban Subway tīklā Eiropā ir 4018 jauni veikali. Savukārt kopējais 1965.gadā dibinātā uzņēmuma restorānu skaits sasniedzis gandrīz 40 000. Subway apgrozījums Eiropā 2012.gadā palielinājās par 18% - līdz 1,57 miljardiem ASV dolāru (1,57 miljardiem eiro).

Subway ir viens no veselīgākajiem ātrās ēdināšanas konceptiem, kur katra sviestmaize tiek gatavota pēc pasūtījuma. Sviestmaižu pamatā ir dažādas maizes, kas ir svaigi ceptas katrā restorānā visas dienas garumā.

Subway franšīzes turētāja Latvijā SIA Submarine Latvia dibināta 2014.gada 6.februārī ar pamatkapitālu 2800 eiro. Uzņēmums pieder SIA Baltic Restaurant Business.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas