Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Īvāns kritizē Ušakovu, sauc viņu par „kāzu ģenerāli Krievijas jaunbagātniekiem”

Latvijas Sociāldemokrātiskās strādnieku partijas (LSDSP) pārstāvis, bijušais Rīgas domes Kultūras komitejas priekšsēdētājs Dainis Īvāns nosoda Rīgas mēra Nila Ušakova (SC) pausto, ka Rīgā vajadzētu izveidot jaunu izklaides centru. „Ušakova paziņojums pēc pazemīgās vizītes pie Maskavas priekšniekiem, vedina domāt, ka Rīgas mērs patiešām ir apsolījis Krievijas gangsteriem Rīgu pārvērst par azartspēļu un izpriecu vietu,” komentējis D. Īvāns.

Pēc atgriešanās no vizītes Maskavā intervijā LNT N.Ušakovs  sacīja, ka Rīgā vajadzētu izveidot izklaides centru, kur varētu aicināt zvaigznes no visas pasaules. Šāds centrs būtu nepieciešams, lai zvaigznes varētu braukt pie mums, nevis uz Tallinu. N.Ušakovs gan norādīja, ka viņa vizītes laikā Maskavā gan nav runāts par šāda centra izveidošanu. D.Īvāns uzskata, ka tādējādi Ušakovs demonstrē, ka viņam rūp Krievijas bagātnieku nauda. „Diemžēl, Rīgas mērs arvien biežāk sevi apliecina nevis kā patstāvīgas pilsētas galva, bet gan kā Maskavas oligarhu „kāzu ģenerālis””, paudis D.Īvāns.

Atgādinām, ka LSDSP jaunajā sasaukumā domē neiekļuva. Savukārt pie varas esošais Saskaņas centrs un LPP/LC plānos ir veicināt tūristu pieplūdumu Rīgā arī ziemas periondā, tai skaitā no Krievijas.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas