Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Jaunā sniega tīrīšanas "Ņiva" nonāk servisā

Nedēļu pēc tam, kad jaunās ar sniega tīrīšanas lāpstām aprīkotās _Ņivas _tika izrādītas sabiedrībai, viena no tām jau nonākusi dīlera servisā, _Diena.lv _apstiprināja SIA Kurzemes namu apsaimniekotājs Komercnodaļas vadītāja Elīna Dubrovska.

Viņa gan norādīja, ka jau ceturtdien automašīna atkal būs ierindā. Pēc E.Dubrovskas stāstītā, darba laikā uzņēmuma šoferim neesot patikusi kāda Ņivas skaņa. Tā kā mašīnas ir jaunas, darbiniekiem ieteikts aizdomīgos gadījumos uzreiz pārbaudīt mašīnu, tāpēc arī šī nonākusi dīlera servisā, lai noskaidrotu, vai spēkratam nav kāds ražošanas defekts. Dīleris informējis, ka automašīna pārbaudīta un nekādas problēmas nav konstatētas.

Kā norādīja uzņēmuma pārstāve, visām automašīnām ir divu gadu garantija un nekāds materiālais zaudējums uzņēmumam nav radies, vienīgi zaudēts laiks.

Kā ziņots, namu apsaimniekotājam būs kopumā astoņas šādas automašīnas. Uzņēmums arī iecerējis pārdot šādi aprīkotas automašīnas - viena maksās 18 000 eiro. Pats uzņēmums gan tās esot iegādājies lētāk.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas