Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Kalnciema ielas iekšpagalmos Rīgas svētkos būs dažādas aktivitātes

Rīgas svētku ietvaros 21., 22. un 23.augustā Kalnciema ielas 35. un 37.nama iekšpagalmā paredzētas dažādas aktivitātes, informē pasākuma rīkotāji. 

21.augustā plkst.19 gleznotāja Evija Ķirsone Kalnciema ielas kvartālā atklās savu personālizstādi "Skati", kas būs skatāma līdz 11.septembrim.

22.augustā plkst.18.30 antīko velosipēdu parādes laikā Latvijas jaunie dizaineri izrādīs savas jaunās apģērbu kolekcijas, bet plkst.19 ševpavārs Mārtiņš Rītiņš sadarbībā ar kustību "Slow Food Riga" piedāvās klātesošajiem iespēju piedalīties diskusijā par veselīga un "lēna" ēdiena tradīcijām. Sestdienas vakara noslēgumā, sākot no plkst.21, kvartālā muzicēs trīs izcili mūziķi - saksofonists Oskars Petrauskis, pianists Raimonds Petrauskis un sitaminstrumentu virtuozs Rihards Zaļupe.

22. un 23.augustā Kalnciema ielas iekšpagalmos arī risināsies kārtējais lauku gardumu un amatnieku izstrādājumu tirdziņš. Tajā īpaši gaidīti ir skolēni, līdzi ņemot savas iepriekšējā gada mācību grāmatas, kā arī citas skolai noderīgas lietas - tirdziņa laikā viņiem būs iespēja iejusties ne tikai pircēja, bet arī pārdevēja lomā, atnestās mantas tirgojot par zemāku cenu vai apmainot pret citām. Visi interesenti tiek aicināti iepriekš pieteikties pa tālruni 26320551. Arī vecākiem būs iespēja iemainīt izlasītās grāmatas pret jaunu lasāmvielu.

Tirdziņš notiks Kalnciema ielas 35. un 37. nama iekšpagalmos 22.augustā no plkst.12 līdz 22.10, kā arī 23.augustā - no plkst.12 līdz 17.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas