Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +16 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 6. jūlijs
Anrijs, Arkādijs

Naktī uz piektdienu izvesti gandrīz 7 000 kubikmetru sniega

Naktī uz piektdienu Rīgā no sabiedriskā transporta pieturvietām, ielu malām, gājēju tuneļiem un tiltiem izvesti 6835 tūkstoši kubikmetru sniega, informē  Rīgas domes Satiksmes departaments. Darbus veica aptuveni 81 tehnikas vienība - specializētās kaisīšanas mašīnas, traktorbirstes, autogreideri, iekrāvēji, pašizgāzēji u.tml., portālu Diena.lv informēja Rīgas domes Satiksmes departamenta pārstāve Una Ahuna-Ozola.

Vecrīgā un centra rajonā sniegs izvests no visām ielām, kur bija iespējams to fiziski veikt – Arsenāla ielas, Hedera laukuma, Bīskapa gātes, 11.novembra krastmalas, Miestnieku ielas, Doma laukuma, Tirgoņu ielas, Smilšu ielas no Aldara ielas līdz Jēkaba ielai, Vaļņu ielas no Smilšu līdz Kalpaka bulvārim, Meisteru ielas, Mazās Smilšu ielas, Torņu ielas, Pils laukuma, Vaļņu ielas,  Mazās Pils ielas, Skārņu ielas, Kaļķu ielas, Zirgu ielas, Vaļņu ielas, Teātra ielas, Mucinieku ielas, Gleznotāju ielas, Grēcinieku ielas, Audēju ielas, Kungu ielas, Vecpilsētas ielas, Kalēju ielas un Mārstaļu ielas. Kopumā naktī izvesti 1772 kubikmetri sniega.

Latgales priekšpilsētā no sniega atbrīvotas brauktuves un ielu malas Dzirnavu ielā, Ludzas ielā vienā brauktuves pusē, Sadovņikova ielā, Avotu ielā visā tās garumā, Artilērijas ielā, Elijas ielā, Turgeņeva ielā, Satekles ielā, Aleksandra Čaka ielā un 13.janvāra ielā. Kopumā Latgales priekšpilsētā izvesti 3123 kubikmetri sniega.

Ziemeļu rajonā izvesti 696 kubikmetri sniega, no sniega atbrīvojot Kronvalda bulvāri posmā no Elizabetes ielas līdz Muitas ielai abas puses, kā arī Elizabetes ielu visā tās garumā.

Naktī uz piektdienu sniegs izvests no satiksmes pārvada pār dzelzceļu Kārļa Ulmaņa gatvē, kā arī no Gogoļa ielas tuneļa. Kopumā izvesti 1244 kubikmetri sniega.

Sniega izvešana darbi visos Rīgas rajonos un priekšpilsētās turpināsies arī naktī uz sestdienu. Satiksmes departamenta speciālisti aicina transportlīdzekļu vadītājus uzmanīgi sekot līdzi ceļa zīmēm ielu malās, jo nepieciešamības gadījumā pagaidu ceļa zīmes "Apstāties aizliegts" var tikt uzstādītas jebkurā diennakts laikā.

Tāpat gada nogalē turpināsies prioritārās nozīmes ielu, kā arī rajona un mazākas nozīmes ielu šķūrēšana un apstrāde ar pretslīdes materiāliem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas