Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Otrdienas vakarā sabiedriskais transports Rīgā kavē līdz 30 minūtēm

Laikapstākļu dēļ otrdienas vakarā trolejbusi un autobusi Rīgā var kavēt līdz 30 minūtēm, aģentūru LETA informēja SIA Rīgas satiksme pārstāve Baiba Bartaševiča.

Tramvaju satiksmē būtiski kavējumi nav fiksēti, taču dažos gadījumos tramvaji var kavēt līdz desmit minūtēm.

Savukārt trolejbusu un autobusu satiksme ir palēnināta ievērojami. Bartaševiča stāstīja, ka atsevišķos gadījumos kavējumi sasniedz pat pusstundu un vairāk.

Informācija mājaslapā www.balticmaps.eu liecina, ka galvaspilsētā vairākās vietās izveidojušies sastrēgumi. Apgrūtināta satiksme pa Vanšu un Akmens tiltiem, tāpat ievērojami lēnāka satiksme ir Vienības gatvē, Senču, Viskaļu ielā.

Savukārt Rīgas domes Satiksmes departamenta pārstāve Una Ahuna-Ozola aģentūrai LETA klāstīja, ka ap plkst.19 būtu jānoslēdzas maģistrālo ielu atbrīvošanai no sniega, un tad sāksies mazāko ielu tīrīšana. Tieši par mazākām mikrorajonu ielām departamentā arī saņemts vairāk iedzīvotāju sūdzību, jo tās vēl netika tīrītas, apsaimniekošanas tehniku novirzot uz ielām ar lielāku satiksmes intensitāti.

Ahuna-Ozola arī prognozēja, ka, gaisa temperatūrai pakāpjoties, trešdien galvaspilsētas ielās veidosies peļķes, turklāt sniega un ledus "putras" dēļ ūdens no ielām netiks savlaicīgi novadīts, tāpēc apdraudēti būs gājēji.

pievienotas pēdējās divas rindkopas

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas