Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

papildināta - Šlesers: Centrāltirgū jābeidz tirgot nezināmas izcelsmes krāmi

Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Ainārs Šlesers (LPP/LC) uzdevis Rīgas Centrāltirgus jaunajam vadītājam Dainim Liepiņam trīs mēnešu laikā izstrādāt tirgus attīstības vīziju un priekšlikumus Centrāltirgus sakārtošanā, integrējot to vienotā sistēmā ar Rīgas Centrālo dzelzceļa staciju un starptautisko autoostu.

"Centrāltirgū ir jābeidz tirgot nezināmas izcelsmes krāmus. Tas ir jārekonstruē un jāpārvērš par modernu tirgu, kurā rīdzinieki un pilsētas viesi var nopirkt Latvijas zemnieku ražotus produktus un vienlaikus arī labi pavadīt laiku," par Rīgas vicemēra A.Šlesera teikto vēsta viņa preses sekretārs.

Attīstības vīziju uzdots izstrādāt piesaistot pilsētas galveno arhitektu Jāni Dripi, atbildīgos valsts un pašvaldības dienestus un SIA "LIDO" īpašnieku Gunāru Ķirsonu.

Kā aģentūru LETA informēja "Rīgas Centrāltirgus" valdes priekšsēdētājs Dainis Liepiņš (LPP/LC), akcionāri tirgus vadībai uzdevuši skaidrus norādījumus - uzlabot un attīstīt tirgu, novēršot tās nepilnības, kas tirgū patlaban ir novērojamas.

"Jau tuvākajā laikā plānoju tikties ar Rīgas pilsētas galveno arhitektu Dripi, Valsts kultūras pieminekļu aizsardzības inspekcijas vadītāju Juri Dambi, "Lido" īpašnieku Ķirsonu, kā arī tirgū strādājošajiem uzņēmējiem, lai aicinātu viņus aktīvi iesaistīties darba grupā un sniegt savus ierosinājumus tirgus darbības uzlabošanai," teica Liepiņš.

Domājot par tirgus turpmāko attīstību, jāņem vērā gan mūsdienu ekonomikas tendences, gan arī tirgus kā kultūrvēsturiska objekta īpatnības. "Mūsu galvenais uzdevums ir nodrošināt tirgū lielāku drošību un kārtību, uzlabot darba apstākļus tirgū strādājošajiem uzņēmējiem un tirgotājiem, kā arī pilnveidot piedāvāto pakalpojumu servisa līmeni."

"Šajā Rīgas pilsētas daļā, kur atrodas tirgus, ir trīs lieli cilvēku koncentrācijas punkti, kas savā starpā pašlaik ir visai nodalīti - Rīgas Centrāltirgus, Rīgas Starptautiskā autoosta un Centrālā dzelzceļa stacija. Mums jādomā par to, kā veicināt šo trīs cilvēku pulcēšanās vietu savstarpējo sinerģiju un kāpināt to izmantošanas efektivitāti," teica Liepiņš.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas