Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Par aiziešanu no Radio 101 paziņo rīta programmas veidotāji

Darbu Radio 101 nolēmuši pārtraukt līdzšinējie rīta programmas Ausīs rīts veidotāji Eduards Švāns, Gustavs Terzens un Zane Peneze, liecina viņu paziņojums sociālajos medijos.

Skaidrojot iemeslu aiziešanai, viņi norāda, ka tas saistīts ar finansēm, kas attiecas tikai uz rīta programmas komandu, taču plašākus skaidrojumus nesniedz. Peneze informēja, ka rīta programmas veidotāji nolēmuši neko vairāk kā izplatītajā paziņojumā neteikt.

Savukārt Radio 101 valdes priekšsēdētājs Edgars Mencis komentāru solīja sniegt vēlāk.

Pēdējās nedēļās Radio 101 rīta programmu veidoja Toms Grēviņš un Kārlis Dagilis.

"Ir pagājis ilgs laiks, kopš Ausīs rīts nav ēterā. Tas daudzus samulsināja un turēja neziņā. Par to no sirds atvainojamies, jo paši bijām samulsuši un nezinoši. Tagad ir skaidrība. Šobrīd esam spiesti pārtraukt darbu Radio 101. Tomēr viss, kas notiek, notiek uz labu. Arī šobrīd, kad Ausīs rīts ir spiests nākt klajā ar šādu paziņojumu, kas kādam varētu šķist gana skumīgs, tomēr nevajadzētu nokārt galvas," teikts paziņojumā.

Rīta programmas veidotāji norāda: "Mēs zinām, ka Latvijā darbu atrast var tikai Čaks Noriss, tomēr mūs tas nebaida un mēs pamēģināsim. Mums trijiem kopā strādāt patīk, turklāt šobrīd idejas jau birst uz zemes, vajadzētu tās likt lietā."

Paziņojumā visi trīs izsaka pateicību vairākiem saviem nu jau bijušajiem kolēģiem.

Švāns, Terzens un Peneze Radio 101 darbojušies kopš tā darbības sākuma 2010.gada vasarā.

Radio 101 savulaik izveidoja vairāki no Radio SWH aizgājuši dīdžeji un darbinieki. Radio 101 juridiskais īpašnieks SIA TeleMedia centrs reģistrēts 2010.gada 5.janvārī un līdz 24.martam pilnībā piederēja Sergejam Fiščenko. 24.martā par TeleMedia centra īpašnieku kļuva bijušais Radio SWH finanšu direktors Mencis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks

Šodien stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks, paredzot papildu reisus Tukuma, Skultes un Aizkraukles dzelzceļa līnijās, informēja AS Pasažieru vilciens (PV) pārstāvji.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas