Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Par priekšnieces atbalstīšanu kriminālprocess arī Cibuļskas šoferim

Par savas priekšnieces Rīgas Centrāltirgus priekšnieces Nainas Cibuļskas, iespējams, nelikumīgo darbību atbalstīšanu, aizdomās turētā statuss piemērots arī viņas šoferim, _Rīgas Centrāltirgus _darbiniekam Jurijam Pudovam, noskaidroja Diena. Jau rakstīts, ka N.Cibuļsku Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) tur aizdomās par dienesta stāvokļa ļaunprātīgu izmantošanu, kā rezultātā tirgus priekšniece prettiesiski ieguvusi vairāk nekā 100 000 latu.

Iespējams, N.Cibuļskas aizturēšana saistīta ar viņas darbību firmā Tirdzniecības nams Latgales priekšpilsēta, kas iznomāja tirdzniecības vietas centrāltirgū, vēstīja Latvijas Avīze. Saskaņā ar neapstiprinātu informāciju, N.Cibuļskas dēls Artjoms kopā ar šoferi palīdzējis mātei kārtot darījumus un no nomniekiem iekasējis naudu. Latvijas Avīze vēsta, ka šoferis rūpējies arī par dividenžu izņemšanu no bankas kontiem, kas divu gadu laikā bijis apmēram 300 000 latu. Cik pēdējos gados firma izmaksājusi dividendēs, nav iespējams noskaidrot. Analizējot pēdējos gados Uzņēmumu reģistrā iesniegto informāciju, Diena secināja, ka tā ir ļoti nepilnīga. Iesniegtas vien nepilnīgas sliktā latviešu valodā aizpildītas gada bilances. Vienā no tām norādīts, ka 2006.gadā uzņēmuma neizmaksātās dividendes bija 60 000 latu, bet gadu vēlāk — 30 000 latu.

Atgādinām, ka aizdomās turētā statuss par dienesta stāvokļa ļaunprātīgu izmantošanu piemērots arī tirgus juristam Vjačeslavam Mitinam. Kopš aizturēšanas brīža pagājušajā nedēļā, N.Cibuļska un viņas dēls Artjoms atrodas apcietinājumā.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas