Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Par sniega izvešanu Rīgā papildus prasa 1,3 miljonus

Sniega izvešana no pilsētas, ielu tīrīšana un kaisīšana ar pretslīdes materiāliem Rīgas pašvaldībai šogad izmaksājusi par 1,3 miljoniem latu vairāk par sākotnēji budžetā paredzētajiem līdzekļiem, tādēļ domes Satiksmes un transporta lietu komiteja otrdien atbalstīja minētās naudas summas piešķiršanu šo darbu apmaksai. Gala lēmums gan būs jāpieņem domes sēdē.

Kā deputātiem norādījis Satiksmes departamenta direktors Edgars Strods, domes vadības uzdevumā janvāra sākumā tika sākta sniega izvešana no ielām, sabiedriskā transporta pieturvietām un tiltiem, kā arī rajona nozīmes ielu tīrīšanas un kausēšanas darbi, kaut gan iepriekš minēto darbu veikšanai finanšu līdzekļi budžetā nebija paredzēti.

Janvārī papildus izlietoti 380 319 latu, bet februārī - 929 971 latu. No visām izmaksu pozīcijām visvairāk nauda aizgājusi sniega izvešanai no pilsētas – kopā pa abiem mēnešiem 865 093 latu. Aizvadītajā ziemā no sabiedriskā transporta pieturvietām, gājēju tuneļiem, ielu un tiltu malām uz pilsētas pievārti aizvesti vairāk nekā 109 000 kubikmetru sniega jeb 7804 lielo pašizgāzēju kravas.

Ielu un tiltu uzturēšanas darbiem visam gadam šogad budžetā ieplānoti 8,2 miljoni latu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas