Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Rīgā par 11 700 latu plāno uzstādīt deviņus jaunus ceļa virzienrādītājus

Rīgā šogad plānots uzstādīt deviņus jaunus ceļa virzienrādītājus, šim nolūkam izlietojot 11 700 latus, ierēķinot pievienotās vērtības nodokli.

Rīgas domes Satiksmes departaments plāno slēgt līgumu par virzienrādītāju uzstādīšanu ar SIA "Rīgas luksofors", kas kā vienīgais pretendents uzvarējis iepirkuma konkursā. Darbi būs jāveic trīs mēnešu laikā no līguma noslēgšanas brīža, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja interneta mājaslapā pieejamā informācija.

Plānots, ka virzienu rādītāji sniegs informāciju par iespējām nokļūt uz Latvijas galvenajiem autoceļiem, lai šādi atvieglotu autovadītāju izbraukšanu no Rīgas.

Jaunos virzienrādītājus plānots uzstādīt Dzelzavas ielā pirms krustojuma ar Gustava Zemgala gatvi un pirms krustojuma ar Vaidavas ielu, Vienības gatvē pirms krustojuma ar Jelgavas ceļu un pirms pilsētas robežas, Satekles ielā pirms krustojuma ar Lāčplēša ielu virzienā no un uz pilsētas centru, Vaidavas ielā pirms krustojuma ar Ieriķu ielu, Brīvības gatvē virzienā no pilsētas centra aiz krustojuma ar Juglas ielu un Maskavas ielā aiz Rasas ielas.

Kā ziņots, pērn tika uzstādīti 12 jauni virzienrādītāji - A.Deglava ielas rotācijas aplī pirms Kaivas ielas, A.Deglava ielā pirms Dārzciema ielas virzienā no centra, Biķernieku ielā pirms Lielvārdes ielas virzienā no centra, Dzelzavas ielā pirms G.Astras ielas virzienā uz centru, Dzelzavas ielā pirms Ulbrokas ielas virzienā no centra, Ieriķu ielā pirms Lielvārdes ielas virzienā no centra, Juglas ielā pirms Biķernieku ielas virzienā no Brīvības gatves, Lielvārdes ielā pirms Ieriķu ielas virzienā no centra, nobrauktuvē no Salu tilta virzienā uz centru, Ulbrokas ielā pirms A.Deglava ielas virzienā no Dzelzavas ielas un Ulbrokas ielā pirms Biķernieku ielas virzienā no A.Deglava ielas.

Savukārt K.Ulmaņa gatvē uz Bauskas ielas pārvada virzienā uz centru pārcēla esošo plakātu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas