Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +13 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Rīgas dome sastrēgumus pilsētā skaidro ar laikapstākļu maiņu

Šonedēļ Rīgā novērotie satiksmes plūsmas apgrūtinājumi nav skaidrojami ar ielu rekonstrukcijas darbiem, bet gan ar laikapstākļu maiņu, portālam Diena.lv sacīja Rīgas domes (RD) Satiksmes departamenta preses sekretāre Una Ahuna-Ozola.

Sastrēgumus vairākās Rīgas ielās, piemēram, Tērbatas ielā, Kalnciema ielā un uz Akmens tilta novērojuši arī Satiksmes departamenta pārstāvji, taču, kā norādīja U.Ahuna Ozola, tiem nav saistības ar ceļu remontdarbiem.

"Sastrēgumi varētu būt izskaidrojami ar laikapstākļu maiņu, kā piemēram, miglu no rītiem un lietu. Daudzi autovadītāji nav vēl gatavi ziemas sezonai, tādēļ, braucot ar vasaras riepām, uzmanīgāk un lēnāk kā iepriekš rada sastrēgumus Rīgas ielās," teica U.Ahuna-Ozola.

Šobrīd pēc Satiksmes departamenta pasūtījuma rekonstrukcijas darbi turpinās Daugavgrīvas ielā, kur tiek veikta Krišjāņa Valdemāra un Daugavgrīvas ielu satiksmes mezgla rekonstrukcijas darbi, kas turpināsies līdz 2013.gada nogalei.

Remontdarbi notiek arī Bauskas un Ziepniekkalna ielā, kur tiek veikti Dienvidu tilta III kārtas būvdarbi, kas arī ilgs līdz 2013.gada rudenim. Tāpat līdz šī gada novembra sākumam turpināsies Vienības gatves rekonstrukcijas darbi.

Arī sociālajā tīklā Twitter daudzi lietotāji pauduši neizpratni par pēdējo dienu sastrēgumiem. "Kas šonedēļ ar to satiksmi? Visu laiku sastrēgumi," trešdien raksta Irēna Zabinska. Arī otrdien ko līdzīgu savā Twitter kontā raksta Kaspars Leists: "Tieši ar ko šodiena ir tik īpaša? Tādi sastrēgumi!!!"

"Līdz ar rudeni, skolām un ceļu remontiem pie mums tagad veidojas baigie sastrēgumi. No rīta autobuss 10 min. stāvēja 100 m attālumā no darba," novērojusi Twitter lietotāja Natālija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas