Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Rīgas kanālmala valsts svētkos tomēr netiks izgaismota

Valsts dzimšanas dienu 18.novembrī Rīgas kanāls neiedegsies krāšņās ugunīs, kā bija plānots, jo miljona vērtā projekta realizācija atlikta līdz Rīgai un valstij ekonomiski izdevīgākam laikam, sestdien raksta Latvija avīze.

"Kanāla izgaismošanas projekta realizācija gaidīs ekonomiski izdevīgu laiku, kad no Rīgas domes budžeta būs iespēja atvēlēt vienu miljonu latu projekta pirmās kārtas realizācijai," skaidrojis kanālmalas izgaismošanas idejas autors, Rīgas domes Pilsētas īpašumu un privatizācijas lietu komitejas priekšsēdētājs Andris Ameriks.

Diena jau rakstīja, ka metu konkursā par kanāla izgaismošanu uzvarēja kompānija “Euromoduls”. Kompānija par aptuveni miljonu latu paredzēja loku veidā izgaismot Brīvības pieminekli dažādās krāsās, kā arī uzlabot taku, parku un tiltiņu apgaismojumu ap pieminekli. Visas kanālmalas apgaismošanai būtu nepieciešami gandrīz divi miljoni latu.

Kompānijas pārstāvis LA teica, ka pieteiksies konkursā vēlreiz, ja tāds tiks izsludināts. Uzņēmēji arī cer saņemt solītos 20 tūkstošus no balvu fonda, kas pienācās labākās idejas autoram.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas