Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Sākta Augusta Deglava ielas satiksmes pārvada pārbūve

Sākta Augusta Deglava ielas satiksmes pārvada pārbūve, būvdarbus par 4,27 miljoniem eiro veic lietuviešu uzņēmums Kauno tiltai, vēsta Rīgas domes (RD) Satiksmes departaments.

Augusta Deglava ielas satiksmes pārvadam paredzēts pārvada laidumu un balstu konstrukciju remonts, jaunu deformācijas šuvju izbūve, jaunu drošības barjeru un ietvju margu konstrukciju izbūve uz pārvada un uz atbalstsienām, kontakttīklu, vājstrāvas tīklu un apgaismojuma pārbūve, kā arī ceļu daļas pārbūve un brauktuves seguma atjaunošana. 

Pārbūves laikā tiks izbūvēta jauna ietvju konstrukcija, paredzot gājēju un velosipēdistu ceļu gar kreiso brauktuves malu (virzienā no centra).

Pārbūves rezultātā tiks nodrošināta un labiekārtota caurbrauktuve zem pārvada - pagarināta Vagonu iela. Turklāt notiks divu jaunu kāpņu konstrukciju izbūve no pārvada paplašinātajām ietvēm uz pagarināto Vagonu ielu.

Pirmajā darbu etapā sākta kāpņu izbūve, līdz ar to satiksmes ierobežojumi patlaban netiek ieviesti, uzsver RD Satiksmes departaments.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona, debesis klās mākoņi un teritorijas lielākajā daļā palaikam līs, bet pēcpusdienā no dienvidrietumiem debesis sāks skaidroties un arī nokrišņi mitēsies,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas