Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Šonedēļ ierobežos kustību Lubānas ielā

'Sonedēļ Lubānas ielas posmā no Rīgas robežas līdz jaunizbūvētajam Augusta Deglava ielas rotācijas aplim ar luksoforu palīdzību tiks organizēta maiņvirziena satiksme pa vienu braukšanas joslu. Tas saistīts ar Lubānas ielas pieslēguma jauna asfaltbetona seguma izbūvi otrā brauktuves daļā, , _Dienu _informēja būvdarbu veicējs - uzņēmums Binders.

Lai atvieglotu satiksmes plūsmu no rīta virzienā uz centru un vakarā- virzienā no centra, plānots, ka rītos no pulksten 7.00 līdz 10.00 luksoforu zaļais gaismas signāls būs ilgāks pilsētā iebraucošajiem transportlīdzekļiem, bet vakaros no pulksten 16.00 līdz 19.00 braukšanas kustību atļaujošais luksofora signāls darbosies ilgāk tiem, kuri dodas ārā no pilsētas. Pieļaujamais braukšanas ātrums remontdarbu zonā būs 30 km/h.

Ceļu būves uzņēmums Binders informē, ka satiksmi pa rekonstruējamo ielas posmu plānots atjaunot pa divām braukšanas joslām 18.aprīlī. Asfaltbetona izbūves darbi Lubānas ielā ir plānoti tā, lai, veicot remontdarbus otrā brauktuves daļā, satiksmi pa izremontēto ielas daļu varētu nodrošināt pa divām braukšanas joslām tāpat kā līdz šim.

Jauna asfaltbetona seguma izbūves darbi šajā Lubānas ielas posmā tiek veikti Augusta Deglava ielas rekonstrukcijas ietvaros.

Kā ziņots, Rīgas maģistrālo ielu tīkla pilnveidošanai un centra apvedceļu izveidei pēc Rīgas domes Satiksmes departamenta pasūtījuma tiek veikta Augusta Deglava ielas rekonstrukcija, izbūvējot pilnīgi jaunu A. Deglava ielas posmu no Baltinavas ielas līdz Kaivas ielai ar rotācijas apli, kurā pieslēdzas A. Deglava iela, Lubānas iela un Kaivas iela. 2005.gadā jau tika rekonstruēts A. Deglava ielas posms no Andreja Saharova ielas līdz Baltinavas ielai. Tādējādi kādreizējās šaurās brauktuves vietā no Andreja Saharova ielas līdz Lubānas ielai būs plaša brauktuve, lai nodrošinātu raitu satiksmes plūsmu no Rīgas centra uz pilsētas apvedceļu. Rekonstrukcijas darbi tiek veikti ar Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF) līdzfinansējumu.

Šobrīd jau ir izbūvēts jaunais A. Deglava ielas posms ar rotācijas apli, ir paplašināta Lubānas iela no A. Deglava ielas līdz pat pilsētas robežai, un paplašinātajam Lubānas ielas posmam tiek izbūvēts jauns asfaltbetona segums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas