Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

"Staro Rīga" apmeklēja 200 000 cilvēku

18.novembra vakarā noslēdzās 2.gaismas festivāls "Staro Rīga". Tiek lēsts, ka festivāla maršrutus apmeklējuši vairāk nekā 200 000 apmeklētāji.Festivālā tika izrādīti 56 gaismas objekti - 18 jauni gaismu objekti, trīs gaismu objekti no 2008. gada programmas, deviņi objekti, kas tapuši ar festivāla sadarbības partneru atbalstu, 12 Latvija Mākslas akadēmijas Dizaina nodaļas studentu programmas gaismu objekti, kā arī 14 pilsētvides pastāvīgie gaismu objekti.

Festivāla laikā visvairāk apmeklētie objekti bija "Preses nams", "Gaisma stāsta Pēterbaznīcu", "Laika grieži", "Tauriņdeja" un Latvijas mākslas akadēmijas Dizaina nodaļas studentu darbi. Festivāla organizatori festivāla mājas lapā organizēs balsojumu par skatītāju iemīļotāko objektu un 25.novembrī apkopojot dažādu balsojumu rezultātus noteiks populārākos gaismas objektus.Iecerēts, ka gaismas festivāls "Staro Rīga" 2010. gadā notiks no 18. līdz 21.novembrim. Gaismas festivālu organizē Rīgas domes Kultūras departaments un pasākumu operators “Untitled".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jaunnedēļ gaidāms mierīgs un silts laiks

Jaunnedēļ Latvijā ieplūst silta gaisa masa, kas noteiks gaisa temperatūras paaugstināšanos, daudzviet termometra stabiņam pakāpjoties līdz +20 grādu atzīmei, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas u...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas