Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Svētku gājiena laikā logiem izbirst stikli

Svētdien Dziesmusvētku gājiena laikā, kad to filmēja no Nacionālo bruņoto spēku (NBS) helikoptera, kādam namam Brīvības ielā izbiruši logu stikli, aģentūrai LETA sacīja Valsts policijas pārstāve Linda Neimane-Zobena.

Ziņojumu, ka no nama Rīgā, Brīvības ielā 46, sestā stāva logiem izbiruši stikli, policija saņēmusi ap plkst.12.30. Saņemtas arī vēl vairāku iedzīvotāju sūdzības par to, ka dēļ NBS lidināšanās "birst logiem stikli".

NBS Preses daļas virsnieks kapteinis Normunds Stafeckis Dienai stāstīja, ka helikoptera lidojuma pieļaujamais augstums atbildis visām normām. “Augstums bija pareizs, iespējams, mājām nebija iestiprināti logi,” minēja N.Stafeckis. Gan lidojuma maršruts gan ilgums bijis saskaņots arī ar Civilās aviācijas administrāciju. NBS pagaidām nav saņēmuši oficiālu informāciju no policijas, tāpēc M.Stafeckis nevarēja pateikt, vai sekos kādi armijas soļi, lai palīdzētu izbirušo logu stiklu īpašniekiem. Tomēr, ja kādam būs nepieciešama materiālā palīdzība logu iestiklošanai, NBS šādu priekšlikumu var izskatīt, sacīja armijas pārstāvis.

Jau ziņojām, ka svētdien helikopters riņķoja virs svētku gājiena dalībnieku galvām. No gaisa gājienu filmēja Latvijas televīzijas (LTV) operatori.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas