Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +7 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 11. oktobris
Silva, Monta, Tince

Ušakovs Rīgā uzņem Maskavas domes spīkeru

Piektdien, 11.aprīlī, Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs (Saskaņas centrs) tikās ar Maskavas pilsētas domes priekšsēdētāju Vladimiru Platonovu, portālu Diena.lv informēja Rīgas domes priekšsēdētāja padomnieks Sandris Točs.

"Agri vai vēlu attiecības starp Eiropas Savienību un Krieviju normalizēsies. Šodien svarīgi, lai turpinātos laba sadarbība pašvaldību līmenī, tiktu sekmīgi risināti saimnieciskie jautājumi, un starp mūsu valstīm turpinātos sadarbība tajos virzienos, kur tā jau ir, īpaši, eksporta, ostas attīstības un tūrisma jomā. Tūlīt sāksies vasaras sezona, un mums ir ļoti svarīgi piesaistīt tūristus Rīgai, Jūrmalai un visai Latvijai, aktivizēt saimnieciskos sakarus, kas ienestu naudu gan Rīgas kasē, gan valsts budžetā, gan Latvijas pilsoņu kabatās," saka Ušakovs. 

Maskavas pilsētas domes priekšsēdētājs Rīgā iepazinies ar arhitektūras un kultūras pieminekļu aizsardzības pieredzi, pārrunājis pilsētas satiksmes un sabiedriskā transporta organizācijas jautājumus pašvaldībā, autostāvvietu risinājumus pilsētā un spriedis par plašākām tūrisma attīstības iespējām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas