Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Vairāk nekā divas reizes kritusi viesnīcas Hotel de Rome izsoles sākumcena

Rīgas centrā esošās viesnīcas Hotel de Rome ēkas izsoles sākumcena pēc neatkarīgu ekspertu vērtējuma noteikta deviņi miljoni lati, kas ir par 11 miljoniem latu mazāk nekā 2006.gada cena. Turklāt vērtējumā vēl ieteikts domei atmaksāt viesnīcas operatoram SIA Reho 1,5 miljonus latu, ko tas ieguldījis viesnīcā. Partijas Jaunais laiks (JL) Rīgas domes (RD) frakcija uzskata, ka par šādu summu īpašums nav jāpārdod.

Viesnīca 1994.gadā nodota apsaimniekošanā Reho, kas daļēji pieder RD, daļēji — privātai kompānijai, tādēļ pirmpirkuma tiesības uz īpašumu ir Reho. JL vērš uzmanību, ka ar Reho ir saistīts ar LPP/LC, piemēram, tā valdes priekšsēdētāja Vita Jermoloviča no šīs partijas saraksta kandidējusi 9.Saeimas vēlēšanās.

"Ir vietas, kur ir politika, un ir vietas, kur nav politikas. Šodien privatizācijas process ir kā slimnīcā — sterils," aizdomas par lētu īpašuma pārdošanu partijas biedriem noraida pilsētas īpašuma un privatizācijas lietu komitejas vadītājs Andris Ameriks (LPP/LC). Viņš atgādina, ka lēmumu par privatizāciju dome pieņēma tai izdevīgā laikā — pirms pusotra gada — un pārdošanu novilcināja domes tiesvedības process ar Reho. Jebkurā gadījumā tā būs izsole un citi pretendenti varēs piedāvāt augstāku cenu, norāda A.Ameriks.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas