Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis
Pasākums Pavasaris. Roks. Daugava 11.novembra krastmalā

Valsts svētku pasākumus 11. novembra krastmalā apmeklējuši ap 50 000 cilvēku

Atzīmējot Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienu, 4. maijā Rīgā bija plaša svētku programma, kur vērienīgākie pasākumi notika 11. novembra krastmalā – koncertprogramma Pavasaris. Roks. Daugava un uguņošanas starptautiskās sacensības. Svētku pasākumus visas dienas garumā apmeklēja apmēram 50 000 cilvēku, liecina svētku rīkotāju apkopotā informācija.

Svētku dienā rīdzinieki un pilsētas viesi apmeklēja arī pasākumus pie Brīvības pieminekļa, Vērmanes dārzā, Brīvības bulvārī, pie Kārļa Ulmaņa pieminekļa, kā arī kultūras centros, muzejos, kinoteātrī, Latvijas Nacionālajā bibliotēkā un citviet pilsētā.

4. maijā galvaspilsētā notika pasākumi, kuri jau kļuvuši par jauku svētku tradīciju – kompozīcijas Ziedu Latvija veidošana un Latvijas izglītības iestāžu pūtēju orķestru defilē un koncerts pie Brīvības pieminekļa, Latvijas filmu maratons kinoteātrī Splendid Palace un pasākums Vērmanes dārzā. Šogad svētku programmā bija arī vairāki līdz šim nebijuši pasākumi - Tautastērpu gājiens Uzvelc savu tautas tērpu par godu Latvijai!, Brīvības bulvāra svētki, Latvijas simtgades svinību atklāšanas akcija Apskauj Latviju un daudzi citi, kuros piedalījās plaša mērķauditorija, sākot no bērniem un beidzot ar senioriem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona, debesis klās mākoņi un teritorijas lielākajā daļā palaikam līs, bet pēcpusdienā no dienvidrietumiem debesis sāks skaidroties un arī nokrišņi mitēsies,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas