Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +27 °C
Skaidrs
Sestdiena, 7. septembris
Regīna, Ermīns

Zilaļģu dēļ Rīgā nav ieteicams peldēties arī Daugavas peldvietā Rumbulā

Zilaļģu dēļ Rīgā nav ieteicams peldēties arī Daugavas peldvietā Rumbulā, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Ārējās komunikācijas nodaļa.

Peldvietā izvietotas attiecīgas brīdinājuma zīmes. 

Tāpat ieteikums nepeldēties pagaidām saglabājas Lucavsalas peldvietās, informē Rīgas pašvaldības Mājokļu un vides departaments.

Ieteikumu nepeldēties vajadzētu ievērot jutīgām iedzīvotāju grupām - maziem bērniem, vecākiem cilvēkiem un cilvēkiem ar hroniskām saslimšanām, kuru imūnā sistēma ir novājināta.

Oficiālajās peldvietās ūdens kvalitāti katru mēnesi sākumā pārbauda Veselības inspekcija, savukārt Mājokļu un vides departaments peldsezonas laikā ik mēnesi organizē peldūdens kvalitātes monitoringu 24 iedzīvotāju iecienītās atpūtas vietās pie ūdenstilpēm.

Lai arī teju visās peldvietās ūdens kvalitāte ir laba, tomēr pašvaldība iesaka izmantot oficiālās peldvietas Daugavgrīvā, Vakarbuļļos, Vecāķos, Bābelītī un Kīpsalā, jo tās ir atbilstoši aprīkotas un tajās par peldētāju drošību rūpējas Rīgas pašvaldības policijas glābēji. Rīgas pašvaldība atgādina par nepieciešamību ievērot piesardzību, dodoties veldzēties ūdenstilpēs, īpašu vērību šajā karstajās dienās veltot bērniem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas