Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā 0 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

4finance Covid-19 radītajās grūtībās nonākušajiem piedāvā pārcelt maksājumu līdz pat 60 dienām

Ņemot vērā ekonomisko ietekmi, ko uz dažādās nozarēs strādājošajiem ir atstājusi vīrusa Covid-19 izplatība, nebanku kredītdevējs AS 4finance piedāvā risinājumu tiem zīmolu SMSCredit.lv, Vivus.lv un Ondo.lv klientiem, kuriem ir radušās vai radīsies grūtības savu saistību izpildē, informē kompānijas pārstāvji.

AS 4finance tiem klientiem, kuriem kopš ārkārtējā stāvokļa izsludināšanas 12. martā vairs nav iespēju izpildīt savas kredītsaistības, šobrīd piedāvā pārcelt maksājumu periodā līdz pat 60 dienām. Šī iespēja tiek nodrošināta bez papildu maksas. Savukārt gadījumos, ja konkrētiem klientiem būs vajadzīga palīdzība ilgākā periodā par 60 dienām, kompānija var pieņemt lēmumu par pārceltā maksājuma perioda pagarinājumu.

"Mēs apzināmies, ka daudzi cilvēki ir nonākuši neapskaužamā situācijā, kur no vienas puses ir apstājušies ienākumu avoti, bet no otras puses ir finansiālas saistības. Lai mazinātu šo finansiālo slodzi un palīdzētu, mēs saviem klientiem piedāvājam pārcelt tekošos maksājumus, izvērtējot katru gadījumu individuāli," norāda AS 4finance reģionālais vadītājs Gvido Endlers.

Ja ir radusies vai radīsies situācija, kurā klients nespēj vai nespēs veikt maksājumu, kompānija aicina personīgi sazināties ar klientu apkalpošanas speciālistiem, lai izskatītu iespēju maksājuma pārcelšanai.

Vienlaikus Endlers atgādina, ka SMSCredit.lv un Ondo.lv klientiem ir iespēja izvēlēties arī minimālo ikmēneša maksājumu, sākot no 20 eiro mēnesī. Gadījumā, ja klients ir izvēlējies veikt minimālo ikmēneša maksājumu, tad spēkā stājas nākamais 30 dienu periods. Minimālajā maksājumā ietilpst ne tikai kredītprocenti par kredīta izmantošanu, bet arī noteikts pamatsummas apjoms, kas ļaus patērētājam ātrāk atmaksāt aizdevumu.

"Ekonomiskā situācija noteikti ar laiku atgriezīsies normālās sliedēs, bet, lai tas notiktu iespējami drīz, ikvienam no mums jābūt atbildīgam, jāievēro kompetento valsts institūciju un ekspertu norādījumi. Aicinu katru izturēties ar visdziļāko nopietnību pret rekomendācijām, ko ir snieguši speciālisti no Slimību profilakses un kontroles centra, kā arī Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta," aicina Endlers.

AS 4finance, rūpējoties par savu darbinieku, klientu un sadarbības partneru drošību, kopš 16. marta visas uzņēmuma darbības veic mājas apstākļos. Darbinieki turpina apkalpot kompānijas zīmolu klientus nemainīgā apmērā un ierastajā ātrumā, norāda kompānijas pārstāvji.

 

Top komentāri

Scorseze
S
Pat asaras saskrēja acīs aiz aizkustinājuma, kādi labdari!:):):):):):) Augļotāji, kurus pēc Latvijas likumdošanas vajadzētu likt aiz restēm, tēlo labdarus:):):):):):):):)
Dūdieviņš
D
Visi nebanku kredītdevēju jomā tiks sodīti par to ļaunumu, ko tie nodarījuši Latvijas iedzīvotājiem. Agri vai vēlu tas notiks.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas