Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Evolution Latvia līdz šā gada beigām aicina darbā 400 jaunus darbiniekus

Spītējot saspringumam saistībā ar Covid-19 izplatību valstī, tehnoloģiju un izklaides uzņēmums “Evolution Latvia” līdz šā gada beigām aicina darbā 400 jaunus darbiniekus, par pilnu slodzi solot līdz pat 1000 eiro, informē Baltijas un Rumānijas personāla pārvaldes vadītāja Sanita Kļaviņa.

Pēc Kļaviņas teiktā, uzņēmums līdz šim ir spējis veiksmīgi pielāgoties Covid-19 radītājiem izaicinājumiem ar dažādu tehnoloģiju palīdzību, tāpēc turpina stabilu izaugsmi un meklē papildspēkus.

“Mēs esam spēruši vairākus soļus, lai darbību varētu turpināt epidemioloģiski drošā vidē un atbilstoši valstī noteiktajam. Piemēram, esam iekārtojuši testēšanas punktu, kur ikviens darbinieks var veikt Covid-19 antigēna testus bez maksas, esam iekārtojuši automātisku temperatūras mērītāju pie ieejas birojā, kas jāizmanto ikvienam,” stāstīja Kļaviņa. 

Papildu iepriekš minētajam, lai rūpētos par darbinieku veselību un vienlaikus turpinātu nodrošināt pakalpojumu sniegšanu, ir pielāgots maiņu darbs.

“Kopš pandēmijas sākuma esam diezgan veiksmīgi pārkārtojušies, lai rūpētos par kolēģu veselību un drošības sajūtu un ievērotu valstī noteiktās prasības. Piemēram, “Evolution Latvia” līdztekus aptuveni divi tūkstošu video studiju darbiniekiem, strādā aptuveni 330 IT inženieru, kas programmē, testē spēļu produktus uztur sistēmas, analizē datus, vada produktus un tā joprojām. Šos darbiniekus esam maksimāli pārorientējuši uz attālināto darbu, tāpat arī biroja administratīvo un atbalsta funkciju veicējus. Savukārt pārējiem kolēģiem ļoti rūpīgi plānojam maiņas,” teica Kļaviņa.

“Evolution Latvia” ir viens no lielākajiem darba devējiem Latvijā, kura komandā strādā ap 3000 cilvēku. Uzņēmums ir arī viens no lielākajiem nodokļu maksātājiem valstī – 2020. gadā vien kopējie maksājumi valsts kopbudžetā sasniedza 22 miljonus eiro. “Mūsu izaugsme ir tiešā veidā saistīta ar darbaspēka pieejamību, tāpēc pašlaik aktīvi aicinām video studiju darbiniekus – spēļu vadītājus, līdztekus meklējam arī IT jomas profesionāļus, jo tā ir būtiska mūsu biznesa daļa,” skaidro Kļaviņa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas