Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Kustības Par! domi vadīs Staķis

"Kustības "Par!"" ("Par") domes priekšsēdētāja amatā ievēlēts "Par" valdes loceklis un Rīgas domes priekšsēdētājs Mārtiņš Staķis (PP), aģentūru LETA informēja "Par" pārstāve Amālija Brūvere.

Staķis šajā amatā nomaina Ilzi Viņķeli, kura no šī amata atkāpās 2021.gada maijā.

"Par" dome ir partijas institūcija, kurā darbojas valde, deputāti, Ministru kabineta locekļi, Pārskata padomes locekļi un nodaļu pārstāvji. Dome kongresu starplaikos apstiprina politiskās prioritātes un priekšvēlēšanu programmas.

Kā pavēstīja Brūvere, "Par" domes tuvākais mērķis būs pārrunāt risināmās problēmas tajās jomās, par kurām nav tiešas atbildības valsts mērogā, piemēram, satiksmes, izglītības un sociālie jautājumi. Tāpat dome strādās pie 14.Saeimas vēlēšanu piedāvājuma un teritoriālo nodaļu darba un tā uzlabošanas.

"Pieņemtajiem lēmumiem vienmēr jābūt balstītiem pierādījumos un pasaules labākajās praksēs. Mēs neticam visam tikai tāpēc, ka to kāds to pasaka - atļaujamies būt skeptiski, un tas ir mūsu spēks," pauž Staķis.

Viņš norāda, ka politisko lēmumu analīze, balstoties šajās atziņās, ir tas, ko nepieciešams attīstīt arī partijas domes darbā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas