Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

airBaltic sola trešdien lidot pēc grafika

Latvijas nacionālā aviokompānija AS Air Baltic Corporation (airBaltic), kas pirmdien un otrdien atcēlusi vairākus reisus, sola trešdien lidot saskaņā ar grafiku.

Atbildot uz jautājumu, vai tiek plānots atcelts reisus arī trešdien, airBaltic savā kontā sociālajā tīklā Twitter raksta, ka lidojumi tiks izpildīti saskaņā ar grafiku.

Kā ziņots, pirmdien  airBaltic atcēla atsevišķus lidojumus uz pieciem galamērķiem, bet otrdien atcelti jau 14 lidojumi.

"Aviokompānijas prioritātes patlaban ir nodrošināt visu iespējamo likumā noteikto atbalstu un palīdzību pasažieriem, kompensācijas, kā arī piedāvāt alternatīvas ceļošanas iespējas," paziņoja kompānija.

Satiksmes ministrija (SM) uzskata, ka airBaltic valdes rīcība, nepaziņojot lidojumu atcelšanas iemeslus, iespējams kvalificēt kā apzinātu kaitniecību, jo tā grauj uzņēmuma reputāciju, rada finansiālus zaudējumus un samazina kompānijas vērtību.

Tikmēr  airBaltic sola vērsties Ģenerālprokuratūrā saistībā ar jau ilgstošo akcionāru strīdu, taču nepaskaidro lidojumu atcelšanas iemeslus.

airBaltic  galvenie akcionāri ir Latvijas valsts (52,6%) un Baltijas Aviācijas sistēmas (47,2%). Baltijas Aviācijas sistēmas vienādās daļās pieder lidsabiedrības vadītājam Bertoltam Flikam un Bahamās reģistrētajai kompānijai Taurus Asset Management Fund Limited.

Patlaban starp  airBaltic akcionāriem - Fliku un valsti - ir saspringtas attiecības saistībā ar airBaltic finanšu stāvokli un nepieciešamajiem ieguldījumiem lidsabiedrībā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas