Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

airBaltic un tā privātajam akcionāram BAS tieši vai pastarpināti pieder kapitāldaļas vismaz 15 uzņēmumos

Latvijas nacionālajai lidsabiedrībai "airBaltic" un tās privātajam akcionāram - "Baltijas Aviācijas sistēmām" (BAS) - tieši vai pastarpināti pieder kapitāldaļas vismaz 15 uzņēmumos, liecina "Firmas.lv" informācija.

BAS ir dalībnieks kompānijās SIA "Baltic Taxi", SIA "North Hub Fuel", SIA "North Hub Services", SIA "airBaltic Hotels", SIA "North Hub", kā arī SIA "Rija".

Taksometru pakalpojumu sniedzējā "Baltic Taxi" BAS pieder 97% kapitāldaļu, lidostu virszemes pakalpojumu sniedzējā "North Hub Service" - 50%, "airBaltic Hotels" - 100%.

"North Hub", kas nodarbojas ar konsultēšanu komercdarbībā un vadībzinībās, BAS pieder 100%, degvielas piegādes uzņēmumā "North Hub Fuel" - 50%. Latvijas dizaina un dzīves stila veikalā "Rija" BAS pieder 50% kapitāldaļu.

SIA "FLS", kas sniedz finanšu un juridiskos pakalpojumu, ir ar BAS saistīts uzņēmums, kas pieder SIA "VIA Invest", kurš savukārt pieder uzņēmumam "Bridge Capital", kurā 50% akciju pieder Londonā reģistrētai kompānijai "Winston and Winston Limited", 25% SIA "YDY" un 25% Lietuvas pilsonim Jonam Tamulim, liecina Uzņēmumu reģistra informācija. BAS mājas lapā gan teikts, ka FLS pilnībā pieder BAS.

"airBaltic" savukārt ir dalībnieks šādos uzņēmumos - SIA "Baltic Airlines" ar 100% kapitāldaļu un SIA "Baltijas kravu centrs" - arī 100%.

"Baltic Airlines" 100% daļu pieder piecos uzņēmumos - lojalitātes programmas uzņēmumā SIA "Baltic Miles", apmācību pakalpojumu sniedzējā SIA "Baltic Training", SIA "Online Travel Agency", pasažieru aviopārvadājumu uzņēmumā SIA "Baltic Contact Centre" un klientu apkalpošanas centrā SIA "Travellounge".

"Baltic Airlines Services Limited" filiāle savukārt pieder Kiprā reģistrētam uzņēmumam "Baltic Airlines Services Limited".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas