Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +5 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Atceļ vairākus maršrutu Rīga-Ventspils un Rīga-Liepāja autobusu reisus

Samazinoties pasažieru skaitam, uz nenoteiktu laiku apturēti vairāki maršrutu Rīga-Ventspils un Rīga-Liepāja autobusu reisi, aģentūru LETA informēja Autotransporta direkcijā.

No svētdienas, 17.janvāra, uz nenoteiktu laiku nekursē autobusa Rīga-Ventspils reisi, kas no Ventspils autoostas svētdienās izbrauc plkst.15.40 un no Rīgas starptautiskās autoostas - plkst.19.30, kā arī reisi, kas no Ventspils autoostas pirmdienās izbrauc plkst.4.30 un no Rīgas - plkst.8.20.

Savukārt no šodienas atcelti maršruta Rīga-Liepāja reiss, kas Liepājas autoostā katru dienu tiek sākts plkst.6 un Rīgas starptautiskajā autoostā - plkst.19.

Autotransporta direkcija ir vienotas valsts politikas realizētāja starptautisko pārvadājumu jomā, autotransporta komercpārvadājumu uzņēmējdarbības licencēšanā, kā arī sabiedriskā transporta plānošanā. Autotransporta direkcijas uzdevums ir īstenot virkni pasākumu kompleksu, lai Latvijas autopārvadātājiem tiktu nodrošināta likumīga iespēja veikt pārvadājumus Latvijas teritorijā un ārpus tās.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas