Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Atsāks kursēt vilciens no galvaspilsētas uz Ventspili

Pēc septiņu gadu pārtraukuma rīdzinieki un pilsētas viesi uz Ventspili atkal varēs doties ar vilcienu. Pirmais reiss paredzēts 30.augustā. Pasažieriem no Rīgas uz Ventspili būs iespēja doties divas reizes dienā — 6.20 un 18.15 -, ceļamērķi sasniedzot pēc nepilnām trim stundām.

A/s Pasažieru vilciens pārstāvis Egons Ālers stāsta, ka vilciens apstāsies tikai septiņās pieturās: Slokā, Tukumā, Kandavā, Sabilē, Stendē, Spārē un Ugālē. Biļete vienā virzienā maksās Ls 3,95. No šīs summas Ls 2,95 pasažieris maksā par nobrauktajiem kilometriem un vienu latu par komfortu. "Ar paaugstinātu komfortu tiek saprasts jauns un izremontēts salons, kā arī televizors katrā vagonā," paskaidro E.Ālers.

Plānots, ka uz Ventspili dosies trīs vagonu dīzeļvilciens, kas vienā reizē varēs pārvadāt 210 pasažieru. Iespējamo pasažieru skaitu uzņēmuma pārstāvis atsakās prognozēt un piebilst, ka cilvēki septiņus gadus ir izmantojuši citas iespējas nokļūt Ventspilī, taču a/s Pasažieru vilciens cer, ka Ventspils maršruts būs tikpat pieprasīts kā Liepājas vilciens. Tas kļuvis tik populārs, ka tuvākajā laikā maršrutā no Rīgas uz Liepāju plānoti papildu reisi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas