Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Audzis Vējoņa atalgojums un uzkrājumi

Pagājušajā gadā Valsts prezidenta Raimonda Vējoņa atalgojums kopumā audzis par 6454 eiro, bet uzkrājumi - par 5000 eiro, liecina viņa iesniegtā valsts amatpersonas deklarācija par 2018.gadu.

Ja 2017.gadā prezidents algā saņēma 55 211 eiro, tad pērn - 61 665 eiro. Tāpat nedaudz augusi prezidentam izmaksātā kompensācija - no 13 389 eiro 2017.gadā līdz 14 870 eiro pagājušajā gadā.

Pērn AS Citadele banka Vējonim procentos izmaksājusi nepilnus 60 eiro.

Pagājušajā gadā Valsts prezidents visvairāk bezskaidrā naudā uzkrājis Citadele bankā - 147 026 eiro. AS SEB banka uzkrāts 26 721 eiro un 1041 ASV dolārs, AS SEB atklātais pensiju fonds - 2589 eiro, bet 1901 eiro uzkrāts SEB Dzīvības apdrošināšanā.

Valsts prezidents nav deklarējis nedz parādsaistības, nedz izsniedzis aizdevumus, kuru summa pārsniedz 20 Ministru kabineta noteiktās minimālās mēnešalgas.

Tāpat Vējonis nav deklarējis sev piederošu nekustamo īpašumu vai transportlīdzekļus.

Top komentāri

Jurists
J
Apbrīnojami. Cilvēks bez svešvalodu zināšanām, bez spējām kvalitatīvi komunicēt sabiedriskā telpā, bez atbilstošas harizmas ieņem šādu augstu posteni un turklāt saņem par to 61 665 eiro gadā. Vai Jūs varat iedomāties kādu uzņēmumu, kurš vadītājam ar šādu "kvalifikāciju" maksātu šādu algu? Šie eiro taču reāli ir norakstāmi valsts zaudējumos.
šitie saņem labi
š
Mr.Bīns arī nav nekāds nabags.
pateicība
p
Kaut kā taču vidējā alga valstī jāaudzē, lai pēc tam Eiropai un pašmāju antiņiem varētu stāstīt, ka te esot Veiksmes stāsts. Tas ir apsveicami, ka vismaz kāds uzņemas šo grūto misiju - audzēt sev algu. Paldies prezidentam un valdībai ar saeimu!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Likumprojekts ignorē vietējos uzņēmējus

Par zaļās politikas nozīmi transporta jomā un valdības līdzšinējo politiku Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Biodegvielas un bioenerģijas asociācijas (LBBA) valdes locekli Induli Stikānu .

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas