Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Avotu ielā veiks asfalta ieklāšanu; jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem

Asfaltbetona seguma ieklāšanas laikā būs ierobežota satiksme Avotu ielā, portālu Diena.lv informēja Rīgas domes Satiksmes departaments.

Ceturtdien, 15.oktobrī, no plkst.7.00-18.00 tiks slēgta satiksme posmā no Lāčplēša ielas līdz Aleksandra Čaka ielai. Savukārt sestdien, 17.oktobrī, būs liegta transportlīdzekļu kustība no Lienes ielas līdz A. Čaka ielai.

Autovadītājiem un vietējiem iedzīvotājiem ar satiksmes ierobežojumiem Avotu ielā jārēķinās līdz 24.oktobrim, kad visiem būvdarbiem jābūt pabeigtiem un pilnībā jāatklāj satiksme.

Būvdarbu veicējiem uzdots nodrošināt transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma, kuri atrodas Avotu ielas ierobežotajā posmā. Vietējiem iedzīvotājiem jārēķinās, ka nakts laikā var būt pārsniegts pieļaujamais trokšņu līmenis.

Autovadītāji aicināti ar izpratni izturēties pret ieviestajiem satiksmes ierobežojumiem un ievērot satiksmes organizāciju, pievēršot rūpīgāku uzmanību ceļa zīmēm

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai ticēt skaļiem virsrakstiem par slavenībām?

Ziņa par slavenības nāvi, aicinājums izlasīt rakstu par nepatikšanām, kas skārušas vienu vai otru sabiedrībā pazīstamu cilvēku, jau ilgstošu laiku ir neatņemama krāpniecisku kampaņu sastāvdaļa. Iemes...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas