Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Būtisku emigrāciju negaida

Laikā, kad Covid-19 izraisītās krīzes dēļ būtiski pieaudzis bezdarbs, rodas likumsakarīgs jautājums, vai pēc robežu atvēršanas gaidāms jauns emigrācijas vilnis, kad bez darba palikušie no Latvijas darba meklējumos varētu doties uz Rietumeiropu. Ne viens vien piesauc analoģiju ar aizbraucēju vilni pēc 2008. gada.

Top komentāri

Karina
K
Vacijas, Italija, Spanija.....pienema simtiem tuskstosu ekanomisko beglu pedejos 3 gados no Sirijas, Afrikas.....un vel viniem trukst darba roku? Kaut kas so valstu politiskajas sistemas ir greizi un tikai tagad var ta isti saprast un pozitivi novertet Lielbritanijas centienus izstaties no sis ES bardaka, haosa. Cik ilgi vel ES valstis tiks uztureti visu veida imigranti uz vietejo naciju rekina? Rietumeiropa uz bezdarbinieku pabalsiem un socialajam garantijam dzivo paudzu paudzes no Afrikas, azijas....migranti.
trusis nejaukais
t
tu redzeejies tikshot "iepludinaata nauda" nu tik buus leiputrija ar kaarteejo gaazi griidaa un peec tam atkal mirkshkjinaasim actinjas ka luuk neviens nevareeja paredzeet un vainiigi visi tie krediitnjeemeeji bezatbildiigie.. maucam pa tiem pashiem graabekljiem kaa parasti.
Irlielāmērāticams
I
ka tie Rietumvalstu iedzimtie, kuri darbu uzskata par kaunu, savus uzskatus nemainīs. Āfrikas bēgļi par darbu lauksaimniecībā arī nesapņo. Bet ekonomika pēc stopkrāna noraušanas būs vien jāatjauno. Kurš tad strādās? Protams, ka austrum-eiropieši!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas