Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Piektdiena, 11. oktobris
Silva, Monta, Tince

Ceturtdien daudzviet stipri līs un ducinās pērkons

Ceturtdien virs Latvijas austrumu daļas izveidosies neliels ciklons, līdz ar to debesis vietām skaidrosies vien pēcpusdienā, daudzviet līs un ducinās pērkons, vietām, tostarp galvaspilsētā, gaidāms stiprs lietus ar nokrišņu daudzumu 15-25 milimetri, portāls Diena.lv uzzināja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā (LVĢMC). 

Pūtīs mērens austrumu vējš, kas pakāpeniski iegriezīsies no rietumu puses un atsevišķos rajonos brāzmās sasniegs 14 metrus sekundē. Gaisa temperatūra nebūs augstāka par +16…+21 grādiem. Rīgā termometra stabiņš nepārsniegs +17…+19 grādu atzīmi, vairāk par gaisa temperatūru Latvijas pilsētās skatīt šeit.

Neraugoties uz to, ka līs, vietām arī stipri, atsevišķos rajonos, galvenokārt galējos rietumu un austrumu rajonos, mežos saglabāsies ļoti augsta ugunsbīstamība. 

Minimālās 14.augusta gaisa temperatūras rekords fiksēts 1976.gadā, kad gaisa temperatūra bijusi vien +5 grādi, savukārt maksimālā gaisa temperatūra reģistrēta 1901., kad gaisa iesilis pat līdz +31 grādu. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas