Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Ieslodzītie Brasas cietumā izbeiguši badastreiku

Ieslodzīto badastreiks, kurš ilga divas dienas, šodien ir beidzies un ieslodzītie turpinās ieturēt viņiem paredzētās maltītes, aģentūru LETA informēja Ieslodzījuma vietu pārvaldes (IeVP) preses pārstāve Ināra Makārova.Vēl no brokastīm ieslodzītie bija atteikušies, bet pusdienas visi ieslodzītie jau ieturēja.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja Makārova, vakar prokurore ar ieslodzītajiem izrunāja sadzīves, ēdināšanas un citus sasāpējušus jautājumus. Pēc Makārovas teiktā, problēmas risināšanā rezultātus nodrošinājis arī cietuma vadības un IeVP "aktīvā rīcība problēmsituācijas pašā iesākumā".Jau ziņots, ka daļa Brasas cietuma ieslodzīto pirms divām dienām uzsāka badastreiku, atsakoties no paredzētajām ēdienreizēm. Pēc intensīvām Brasas cietuma vadības un ieslodzīto sarunām cietumnieki noformulēja savu prasību un izteica vēlmi tikties ar prokuroru, kas uzrauga sodu izpildi Latvijā.Rezultātā ieslodzītie tikās ar specializētās vairāku nozaru prokuratūras virsprokurori Sandru Daugavieti un diviem citiem prokuroriem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas