Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā -1 °C
Skaidrs
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Informācijas atsaukums

Saistībā ar papildu informāciju, ko redakcijai sniegusi Valsts policijā, sakarā ar 2018. gada 2. oktobra rakstu ar nosaukumu Meroni aizdomās turamā statuss, kas publicēts laikraksta Diena 4. lpp. un portālā www.diena.lv, un tā saturu Valsts policija norāda: "Valsts policijas Organizētās noziedzības apkarošanas pārvaldes lietvedībā patlaban ir kriminālprocess pēc Krimināllikuma 179. un 195. panta par kādas juridiskas personas finanšu līdzekļu iespējamu piesavināšanos un iespējamu piesavināto līdzekļu legalizāciju"; "(..) šobrīd šajā izmeklēšanā aizdomās turēto personu nav". Citus komentārus izmeklēšanas interesēs Valsts policija pašlaik sniegt nevar.

Pamatojoties uz iepriekšminēto informāciju, laikraksta Diena redakcija atvainojas un atsauc šādu informāciju no noteiktā raksta: 

  • raksta virsrakstu Meroni aizdomās turētā statuss;
  • Valsts policijas Organizētās noziedzības apkarošanas pārvalde (ONAP), izmeklējot jūlija beigās ierosināto kriminālprocesu par piesavināšanos un naudas atmazgāšanu, septembra beigās bēdīgi slavenajam Šveices advokātam Rūdolfam Meroni piemērojusi aizdomās turamā statusu;
  • (..) septembra beigās ONAP piemērojusi R. Meroni aizdomās turētā statusu;
  • (..) papildus piemērotajam aizdomās turētā statusam Organizētās noziedzības apkarošanas pārvaldē esošajā krimināllietā R. Meroni jau drīzumā aizdomās turētā vai pat apsūdzētā statusu varētu piemērot arī krimināllietā, kuru izmeklē Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs;
  • Ar krimināllietas ierosināšanu un tajā šobrīd esošo R. Meroni statusu(..);
  • Šobrīd par šajā lietā arestētās mantas pārvaldnieku vēl joprojām ir persona, kas jau oficiāli tiek turēta aizdomās par līdzīga apjoma nodarījumiem kā apsūdzētie šajā iztiesājamajā lietā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas