Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Iztērēti visi līdzekļi no programmas neparedzētiem gadījumiem

Valdībai šodien pieņemot vairākus lēmumus par finansējuma piešķiršanu no programmas "Līdzekļi neparedzētiem gadījumiem", ir iztērēts viss finansējums - 40 miljoni latu - šajā programmā.

Valdība šodien nolēma piešķirt Satiksmes ministrijai 71 855 latus, kas nepieciešami pārvadātājiem. Tā paredzēta kā dotācija zaudējumu segšanai sabiedriskā transporta pakalpojumu sniedzējiem. Saeimas budžeta komisijai vēl būs jālemj par atļauju pārdalīt šo summu no izdevumiem, kas paredzēti valsts parāda maksājumiem.

Tāpat valdība šodien no programmas "Līdzekļi neparedzētiem gadījumiem" nolēma piešķirt 53 661 latu Valsts policijai, lai tā varētu samaksāt policistiem par virsstundu darbu saistībā ar sabiedriskās kārtības un drošības nodrošināšanu pie bankas Citadele filiālēm no 28.novembra līdz 18.decembrim.

Minētajā laika periodā policisti dežurēja pie Citadeles filiālēm, jo tajā valsts garantētās atlīdzības varēja saņemt krahu piedzīvojušās "Latvijas Krājbankas" klienti, kuri izvēlējās gan bezskaidras naudas pārskaitījumus, gan arī izņēma skaidru naudu, tāpēc pastāvēja paaugstināts drošības risks.

Ministru kabinets nolēma Satiksmes ministrijai pārvadātāju vajadzībām no līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem piešķirt arī 173 669 latus, lai nodrošinātu līdzekļu piešķiršanu plānošanas reģioniem daļējai zaudējumu kompensēšanai sabiedriskā transporta pakalpojumu sniedzējiem reģionālajā vietējās nozīmes maršrutu tīklā par 2011.gadu un nesegto zaudējumu segšanai par 2010.gadu.

Ar šo piešķīrumu ir izdalīta visa summa, kas bija paredzēta programmā "Līdzekļi neparedzētiem gadījumiem".

Dažāda veida neparedzētiem gadījumiem šogad bija atvēlēti 40 miljoni latu.

(papildināts viss teksts)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas