Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Jau desmito reizi notiks Pārdaugavas svētki

Šodien no plkst.12 Arkādijas parkā un tā apkārtnē ar daudzveidīgu kultūras, izklaides un sporta notikumu programmu 10.reizi norisināsies Pārdaugavas svētki, aģentūru LETA informēja organizatoru pārstāve Ilona Turkovska.

Uz skatuves Arkādijas parkā diena iesāksies ar Pārdaugavas izglītības, kultūras un sporta iestāžu, un citu organizāciju kolektīvu priekšnesumiem. Plkst.16 uz skatuves uzstāsies grupas Mēs Dīvas un Audiokvartāls, bet plkst.17 - apvienība Kreisais Krasts.

No plkst.18 priekšnesumus sniegs Samba de Riga, Imanta Dimanta un jauno mūziķu grupa no Pārdaugavas - Tornhill. Plkst.22 gaidāma balle kopā ar grupu Klaidonis.

Svētku laikā Arkādijas parkā būs iespējams apmeklēt arī amatu, rokdarbu, eksperimentu un citas radošās darbnīcas, kā arī būs iespēja piedalīties spēlēs, stafetēs un atrakcijās. Tāpat darbosies svētku tirdziņš un brīvdabas kafejnīcas.

Sporta centrā Uzvaras parkā notiks virves vilkšanas sacensības, pludmales volejbola turnīri, bērnu riteņbraukšanas sacensības un citas sportiskas aktivitātes.

Savukārt pie Māras ezera jau trešo gadu Pārdaugavas radošais centrs rīkos radošo notikumu kafejnīcu. Skvērā pie Ojāra Vācieša muzeja apmeklētājus sagaidīs piedāvājumi no Street Food Latvia, dzīvā mūzika, zaļās darbnīcas, bērnu balansa ritenīšu un kājminamo skūteru vienības brauciens, kino skatīšanās un citas aktivitātes.

Tāpat tiks piedāvāta iespēja doties izbraucienā pa Māras ezeru ar laivām un SUP dēļiem.

Tikmēr Rīgas Katoļu ģimnāzijas teritorijā apmeklētāji varēs baudīt mīlestības tēmai veltītu programmu, "fotostūrīšus" un radošās darbnīcas.

Dažādas aktivitātes notiks arī vairākos apkārtnes muzejos.

Svētku pasākumos ieeja ir bez maksas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas