Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Jēkabpilī cietumnieku televizorā un ledusskapī atrod 26 mobilos tālruņus

Jēkabpils cietumā pagājušās nedēļas nogalē ieslodzītajiem paredzētā televizorā un ledusskapī atrasti 26 mobilie tālruņi un citas mūsdienu ierīces.

Ieslodzījuma vietu pārvalde (IeVP) informēja, ka cietuma administrācija aizturēja personu, kura mēģināja notiesātajiem piegādāt aizliegtus priekšmetus. Ledusskapja korpusā izveidotajā slēpnī atradās 34 mobilie tālruņi, 19 lādētāji, spēļu kārtis, CD diski un citi aizliegti priekšmeti.

Aizturētais nodots Valsts policijai.

Nesen arī Jēkabpils cietuma darbinieki sadarbībā ar Valsts policiju aizturēja personu, kas centās pāri žogam pārmest neatļautus priekšmetus. Aizturot šo personu, noskaidrojās, ka tā jau kādu laiku atrodas Valsts policijas meklēšanā.

Pagājušās nedēļas nogalē IeVP sadarbībā ar Valsts policiju aizturēja divas personas, kuras mēģināja pāri Rīgas Centrālcietuma žogam pārmest nelegālus priekšmetus un narkotikas. Sainī bija septiņi mobilie tālruņi, deviņi lādētāji, vairākas atmiņu kartes, kā arī vairāk nekā seši grami metamfetamīna. Pret abiem aizturētajiem sākts kriminālprocess.

Aizturot vēl kādu citu personu, kura pāri Rīgas Centrālcietuma žogam mēģināja pārmest neatļautus priekšmetus, atklājās, ka šī persona kādu laiku ir Valsts policijas meklēšanā.

Cietumu darbinieki samērā bieži konstatē gadījumus, kad ieslodzītajiem paredzētā ledusskapī atrod aizliegtus priekšmetus. Pēdējais zināmais gadījums bija septembrī Centrālcietumā, kad ledusskapī atrasti 26 mobilie tālruņi un citas mūsdienu ierīces.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas