Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Kauguru svētku dēļ Jūrmalā tiks ierobežota satiksme

Gatavojoties 31.augustā gaidāmajiem Kauguru svētkiem, jau no šodienas Jūrmalā tiks noteikti satiksmes ierobežojumi Talsu šosejas un tuvāko ielu apkārtnē, kas ietekmēs gan automašīnu, gan autobusu kustību, informēja Jūrmalas domes pārstāve Zanda Krastiņa.

No šodienas plkst.18. līdz 1.septembra plkst.10 satiksmes ierobežojumi būs noteikti Talsu šosejas posmā no Zemes ielas līdz Kapteiņa Zolta ielai un Raiņa ielas posmā no Talsu šosejas līdz Mazajai Nometņu ielai virzienā no Talsu šosejas, atļaujot transporta kustību virzienā no Mazās Nometņu ielas uz Talsu šoseju. 

Tāpat no šodienas plkst.18 līdz 31.augusta plkst.17 ierobežota satiksme būs Talsu šosejas satiksmes joslā Talsu virzienā - posmā no Mazās Nometņu ielas līdz Zemes ielai.

Talsu šosejas apkārtnē būs ieviests arī aizliegums stāvēt, taču no 31.augusta plkst.9 līdz 1.septembra plkst.9 automašīnas būs atļauts novietot pie Talsu šosejas un Telšu ielas krustojuma, pie Rūpniecības ielas un Telšu ielas krustojuma, Telšu ielā pie iebrauktuves Mežmalas vidusskolas teritorijā un Mežmalas vidusskolas sporta laukumā. 

Ņemot vērā satiksmes organizācijas izmaiņas, pilsētas sabiedriskā transporta reisi no šodienas plkst.18 līdz 1.septembra plkst.11 maršrutā Nr.4 Bulduri- dzelzceļa stacija Sloka tiks novirzīti pa Mazo Nometņu ielu uz Raiņa ielu un tālāk maršrutā pa Talsu šoseju. 

Savukārt maršruta Nr.4 un Nr.3 pieturvieta no Ganību ielas pārcelta būs uz Rimi Kauguri pieturvietu.

Lai jūrmalnieki un pilsētas viesi ērti varētu nokļūt uz pasākumu norises vietām, sestdien, 31.augustā, tiks nodrošināti arī papildu reisi pilsētas autobusiem.

Lai nokļūtu uz svētkiem, dome aicina izmatot arī vilcienu satiksmi, jo AS Pasažieru vilciens Kauguru svētkos līdztekus ierastajam grafikam nodrošinās papildu reisus.

No Rīgas reiss uz Sloku aties plks.21.25, bet pēc svētku uguņošanas papildu reiss uz Rīgu no Slokas - plkst.23.55. Tukuma virzienā pēdējais vilciens no Slokas aties plkst.23.55. 

Ja uz svētku norises vietu Kauguros plānots doties ar automašīnu, jārēķinās, ka auto novietošana var būt apgrūtināta. Pašvaldība atgādina, ka Kauguros ar automašīnu visērtāk var nokļūt, braucot pa Ventspils šoseju un, izmantojot šo ceļu, nodeva par iebraukšanu Jūrmalas pilsētas īpaša režīma zonā nav jāmaksā. 

Ja uz Kauguriem pirms vai pēc svētkiem ar automašīnu vai motociklu plānots doties cauri Jūrmalai, tad jāmaksā iebraukšanas maksa - divi eiro. 

Jūrmalas pilsētas pašvaldība vērš uzmanību, ka uz Jūrmalas šosejas notiek remontdarbi un aicina plānot ceļā pavadīt vairāk laika nekā ierasts.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas