Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Krištopans domā, ka Latvijā būtu jādzīvo 15-17 mlj. cilvēku

Ekspremjers Vilis Krištopans uzskata, ka Latvijas valsts teritorijā dzīvo pārāk maz iedzīvotāju. Viņaprāt, normāli būtu, ja Latvijā dzīvotu apmēram 15-17 miljoni cilvēku."Tā lielākā problēma ir tā, ka latviešu ir šausmīgi maz. Latvijas valsts teritorijā vajadzētu dzīvot 15–17 miljoniem iedzīvotāju. Tas būtu normāli.

Mēs esam nepilni divi miljoni. Gandrīz puse – krievi – nekad pie varas nav bijuši. Cik tos gudros un spējīgos no miljona var salasīt?" intervijā Neatkrīgajā saka V.Krištopans. "Tas pats sportā. Nu nevar no miljona atlasīt basketbolistus, kas apspēlēs Spāniju vai Franciju."Viņaprāt, ar Saeimas atlaišanu sanācis vēl trakāk: "Piemēram, paņemsim Rīgas Dinamo, visus atlaidīsim un paņemsim nākamos 30. Kādi tad viņi būs? Tā rīkojās Zatlers. Viņš jau tā to švako sastāvu atlaida un saka – ņemam nākamos. Būs vēl švakāki. Vai tie paši. Basketbola izlasē tā jau bija. Izmeta dzērājus, bet izrādās, ka dzērāji spēlē labāk par nedzērājiem. Diemžēl," intervijā norāda V.Krištopans.Ekspremjers arī pauž, ka diviem miljoniem iedzīvotāju esošā valsts pārvalde ir stipri par lielu. "Valsti varētu pārvaldīt divās ēkās ielikti 300 cilvēku, ieskaitot prezidentu un valdību," uzskata V.Krištopans.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas