Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Latvijā ceļi daudzviet apledojuši; sinoptiķi brīdina par vētru

Latvijas valsts ceļi informē, ka braukšanas apstākļi uz valsts autoceļiem ir apgrūtinoši. Daudzviet Latvijā līst lietus un snieg sniegs. Arī Rīgā piektdienas rītā spēcīgi puteņo un uz ceļiem vietām izveidojies apledojums. Gaisa temperatūra svārstās no -1ºC līdz +3ºC.

Rīgā, tās apkārtnē un uz pārējiem Latvijas galvenajiem autoceļiem no rīta vietām izveidojies apledojums, bet atbildīgie dienesti ceļus tīra un kaisa pretslīdes materiālu apledojuma likvidēšanai.

Uz reģionālajiem autoceļiem braukšanas apstākļi apledojuma dēļ ir apgrūtināti Jelgavas, Ogres, Rīgas, Dobeles, Liepājas, Saldus, Tukuma un Valkas apkārtnē. 

Atgādinām, ka pie zemas gaisa temperatūras un nokrišņiem uz brauktuves var veidoties apledojums, it sevišķi uz tiltiem, estakādēm un ūdens tilpņu tuvumā. Tāpēc aicinām autovadītājus pievērst lielāku uzmanību savai braukšanas manierei un ceļa stāvoklim. 

Latvijas piekrastes rajonos šodien gaidāma vētra un iespējami postījumi, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

Piektdienas rītā un pa dienu daudzviet Latvijā ziemeļrietumu vējš pastiprināsies brāzmās līdz 17-22 metriem sekundē (m/s), bet piekrastes rajonos vēja brāzmas sasniegs 25-27 m/s. No rīta Rīgā pastiprināsies ziemeļrietumu vējš brāzmās līdz 25 m/s.

Sinoptiķi prognozē, ka šodien pa laikam gaidāms slapjš sniegs, sniegs, uz ceļiem veidosies neliels apledojums. Vietām nokrišņu laikā pasliktināta redzamība.

Gaisa temperatūra būs no plus 1 līdz plus 5 grādiem, Rīgā no plus 2 līdz plus 4 grādiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas