Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Liepājā jauno mācību gadu sāks ap 800 pirmklasnieku

Liepājā jauno mācību gadu 1.septembrī sāks ap 800 pirmklasnieku, Rietumu radio informēja Liepājas Izglītības pārvaldes vadītāja Kristīne Niedre-Lathere.

Pirmklasnieku skaits salīdzinājumā ar pagājušo gadu ir nedaudz samazinājies, tomēr klašu skaits esot palicis iepriekšējais.

Vidusskolēnu skaitam ir bijusi tendence nedaudz pieaugt, un vidusskolas klasēs nākamajā mācību gadā Liepājā mācīsies ap 450 skolēnu.

Pirms mācību gada sākuma Liepājā sāksies skolu pieņemšana. Savukārt 24.augustā koncertzālē Lielais dzintars notiks līdz šim vērienīgākais, starptautiska mēroga izglītības forums Iespēju tilts, par aktualitātēm Liepājas izglītības sistēmā pastāstīja Niedre-Lathere.

Forumā piedalīsies ap 1000 dalībnieki un izglītības eksperti no ārvalstīm un Latvijas, šis pasākums būs veltīts mobilās mācīšanās tēmai, ņemot vērā šobrīd pasaules un Latvijas izglītībā aktuālo kompetencēs balstītā mācību satura pieeju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēl viens vaibsts televīzijas portretā

Par publisko skandālu saistībā ar Latvijas Televīzijas lēmumu rīkot EP priekšvēlēšanu diskusijas krievu valodā Guntars Gūte sarunājas ar politologu Jāni Ikstenu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas