Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

LOSP: Daudzas zemnieku saimniecības labprāt nodarbinātu bez darba palikušos

Daudzas zemnieku saimniecības patlaban meklē darba rokas un labprāt nodarbinātu bez darba palikušos, aģentūru LETA informēja Lauksaimniecības organizāciju sadarbības padomē (LOSP).

"Aicinām visus, kas drīkst, var, spēj un grib, atbalstīt mūsu lauksaimniekus, ne tikai iegādājoties viņu piedāvātos produktus, bet nepieciešamības gadījumā arī doties palīgā darbos. Daudzas saimniecības meklē darba rokas," uzsvēra LOSP.

LOSP arī vērsa uzmanību, ka pieprasījums pēc pārtikas turpinās pastāvēt, un Latvijā ir iespējams izaudzēt labu pārtiku, ar ko nodrošināt visu Latviju.

"Govīm neiestāstīsi, ka ir ārkārtas apstākļi, tās katru rītu dod pienu, vista dēj neatkarīgi no ziņām internetā, grauds iekrīt zemē un iesakņojas. Ar latvisko izturību, savstarpēju cieņu un, protams, stingri ievērojot jaunās norādes, sadarbosimies paēdušai Latvijai," pauda LOSP.

LOSP apvieno 58 lauksaimniecības nozaru un daudznozaru valsts līmeņa nevalstiskās organizācijas un kopumā pārstāv vairāk nekā 16 000 ražojošo lauksaimnieku. LOSP iesaistās Latvijas lauksaimniecības un lauku attīstības politikas veidošanā un īstenošanā sadarbībā ar valsts likumdevējiem, valsts pārvaldes institūcijām, Zemkopības ministriju un citiem sociālajiem sadarbības partneriem. 

Top komentāri

Ko var muldēt?
K
Cik daudz zemnieku saimniecibas ir ielikušas sludinājumus darba portālos? Tādu nav. Tad ko var raudāt, ka ko meklē? Laukos tagad labi maksā-labāk kā pilsētā, ja ko māk darīt. Ja grib dzert-tad nekā.
oskars
o
kad jus rakstat par darbu , ludzu rakstiet ari par apmaksu ...krizes laika nekas letak nepaliek ...
>:-)
&
Atkal cer uz Corona19, ka izmisumā iedzītie, par 5€ , paciņu cigarešu un pāris litriem alus dienā, gāzīs iekšas ārā ?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas