Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Lūdz slēgt Imanta Ziedoņa twitter kontu

Pilsoniskās iniciatīvas grupa Par labu literatūru lūdz tiesībsargājošo institūciju palīdzību Imanta Ziedoņa twitter viltus konta slēgšanā, portālu Diena.lv informēja organizācijas pārstāvis Rodijs Rododendrs.

Jau ziņots, ka tautā mīlētais latviešu dzejnieks un publicists Imants Ziedonis mūžībā aizgāja divus mēnešus pirms savas 80 gadu jubilejas 27.februārī. Viņš darbojies arī kā īsās prozas autors, tulkotājs, scenārists un ir viens no populārākajiem latviešu literāro pasaku autoriem. Būtisks ir arī Ziedoņa kā spilgta atmodas laika politiskā darbinieka ieguldījums Latvijas valsts neatkarības atgūšanā.

"Diemžēl šo visai tautai skumju brīdi ir aptraipījusi kādas nezināmas personas izlikšanās par Imantu Ziedoni, viņa vārdā izvietojot sociālā tīkla Twitter kontā https://twitter.com/ziedonisruna tautas dižgara un viņa talanta cienītāju godu un cieņu aizskarošus tekstus," savā paziņojumā raksta R.Rododendrs.

Ņemot vērā nenovērtējamo Imanta Ziedoņa devumu Latvijas tautas kultūras attīstībā un nacionālās pašapziņas stiprināšanā, pilsoniskās iniciatīvas grupa Par labu literatūru ir vērsusies tiesībsargājošos instancēs ar lūgumu izlēmīgi veikt visas nepieciešamās darbības viltus konta slēgšanai, kā arī saukt vainīgo personu pie atbildības.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nākamajā nedēļā iespējamas salnas

Nedēļas nogalē naktis kļūs vēsākas, gaisam nākamās nedēļas tumšajā laikā atdziestot līdz pat nullei grādu, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas