Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Makarevičs iekārtos četrus dzīvokļus elitārā projektā Jūrmalā

Krievu rokgrupas "Mašina Vremeņi" līderis Andrejs Makarevičs izstrādās dzīvokļu interjera dizainu Jūrmalas elitārajam projektam "Aristo".

Makarevičs preses konferencē žurnālistiem pastāstīja, ka, neskatoties uz muzikālo izglītību, viņam ir arī arhitekta izglītība un viņš plāno iekārtot trīs līdz četrus dzīvokļus šajā Jūrmalas elitārajā projektā "Aristo".

Mūziķis savas ieceres neatklāja, vien minēja, ka, "jo daba ir skaistāka, jo projekts labāk iederas tajā. Ceru, ka ar savu interjeru neizbojāšu dzīvokļus. Man nav mīļākā stila, līdz ar to atstāšu vēl noslēpumā, ko esmu iecerējis".

"Šis projekts būs sirdslieta, nevis naudas. Vispirms radīsies ideja, un tad tā tiks realizēta. Ceru, ka īpašnieks mani nesteidzinās, it īpaši tādēļ, ka līdz decembrim man ir paredzēta tūre ar "Mašina Vremeņi"," sacīja Makarevičs.

Pasākumā piedalījās arī Jūrmalas domes priekšsēdētāja vietniece Larisa Loskutova, kura norādīja, ka Jūrmalā ir daudz labu projektu, kas padara pilsētu īpašu. "Būsim priecīgi par jebkuru investoru," piebilda Loskutova.

Projekts "Aristo" tiks realizēts elitārā Jūrmalas rajonā - Oskara Kalpaka prospektā 20/22, starp Lielupi un jūru. Daudzdzīvokļu ēku kompleksu veidos trīs stilistiski vienotas trīsstāvu ēkas ar mansarda stāviem, kurās kopā izvietoti 33 dzīvokļi. To platība ir, sākot no 59 līdz 312 kvadrātmetriem, ieskaitot balkonu.

Projekta arhitekts ir Andris Sīlis. Pērn projekts "Aristo" ieguva pirmo vietu nominācijā "Gada labākā būve Latvijā 2008". Projekta "Aristo" pārdošanu veic SIA "Immostate", kas ir viens no vadošajiem nekustamo īpašumu pakalpojumu uzņēmumiem Latvijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas